Yorumum konuya değil yanlış anlamayın. Vatan millet böyle zamanlarda akla gelmesi yanlış olduğunu düşünüyorum yaptıklarınız güzel elbet birlik ve beraberlik oyun içerisinde de olsa önemli. Umarım yöneticilerde katılarak her sunucuda güzel bir Bayrak etkinlikleri yaparlar.
DuMaNisTT yazdı:Yorumum konuya değil yanlış anlamayın. Vatan millet böyle zamanlarda akla gelmesi yanlış olduğunu düşünüyorum yaptıklarınız güzel elbet birlik ve beraberlik oyun içerisinde de olsa önemli. Umarım yöneticilerde katılarak her sunucuda güzel bir Bayrak etkinlikleri yaparlar.
DuMaNisTT yazdı:Yorumum konuya değil yanlış anlamayın. Vatan millet böyle zamanlarda akla gelmesi yanlış olduğunu düşünüyorum yaptıklarınız güzel elbet birlik ve beraberlik oyun içerisinde de olsa önemli. Umarım yöneticilerde katılarak her sunucuda güzel bir Bayrak etkinlikleri yaparlar.
Yöneticilerin böyle bir etkinlik yapacağına inanıyor musun ?
Eskilerde yapılmıştı diye biliyorum.
Onu da oyuncular düzenlemişti fakat katılan bir iki yönetici vardı
Böyle bir etkinliği eski yöneticiler yapar , şimdikiler yapmaz. (Eski yöneticilerden kastım 4-5sene önceki yöneticiler). Bu oyunun yapkm ekibinin değişmesine Gezi Parkı olayları neden olmuştu. Bunun sonucunda şuanki İkv yönetiminin hangi siyasi zihniyeti izlediği malum..
Ayrıca bende böyle bir girişimi Eminönü Sunucusunda yaptım fakat aldığım tepkiler ile ne kadar kanı bozuk kişilerin olduğunu gördüm ve böyle bir etkinliği düzenlemekten vazgeçtim. Nick vermek olursa Eminönü Sunucusundaki CANYAKAN,BABACONDA,YürüyenECZANE isimli karakterlerin kullanıcısı gösterdiği tepkiler ile ne mal olduğunu ortaya koymuştu.
BunudaBanlayin yazdı:Böyle bir etkinliği eski yöneticiler yapar , şimdikiler yapmaz. (Eski yöneticilerden kastım 4-5sene önceki yöneticiler). Bu oyunun yapkm ekibinin değişmesine Gezi Parkı olayları neden olmuştu. Bunun sonucunda şuanki İkv yönetiminin hangi siyasi zihniyeti izlediği malum..
Ayrıca bende böyle bir girişimi Eminönü Sunucusunda yaptım fakat aldığım tepkiler ile ne kadar kanı bozuk kişilerin olduğunu gördüm ve böyle bir etkinliği düzenlemekten vazgeçtim. Nick vermek olursa Eminönü Sunucusundaki CANYAKAN,BABACONDA,YürüyenECZANE isimli karakterlerin kullanıcısı gösterdiği tepkiler ile ne mal olduğunu ortaya koymuştu.
Konuyu genel etkileşimden taşırlar , iletimi silerler. İşte böyle bir yönetim ile beraberiz..