Ben Çemberlitaşta iken arkadaşım görev metinini okuduğunda bir şey dikkatini çektiğini söyledi dikkatini çektiği şey şu:
Agah Bey Görme Engelli değil mi ? Canavara benzemişsin diyor ve bu metnin devamında umut misketlerini yere saçma hasan deden az daha düşecekti gibisinden bir şeyler yazmakta aklıma takılan husus şu Agah Bey göremediği halde göz ile algılanabilecek şeyleri nasıl ifade etmektedir?
İlave olarak görev metinlerini yayınlamak yasak olduğu için sansürledim,sadece konu ile ilgili olan kısım gözükmektedir.
DuMaNisTT yazdı:Agah Bey kör numarası yapıyor çeşitli görevlerde bunun ispatıdır. Gaffar iyidir Agah haindir. Teşkilatta Kuklacının adamıdır Agah. :ugeek:
katılıyorum yıllarca bir haine hizmet ettik kuklanin kuklasi olduk ops:
DuMaNisTT yazdı:Agah Bey kör numarası yapıyor çeşitli görevlerde bunun ispatıdır. Gaffar iyidir Agah haindir. Teşkilatta Kuklacının adamıdır Agah. :ugeek:
Yasemin bize [Anahtarlar] görevini teslim ederken üzerinde onlarca şey (kıyafet, zırh, asa) varken nasıl bu kadar sessiz olabiliyorsun diyor ama orada yavaş gitmemizin bir kaç sebebi var onun artık böyle şeylere alışık olması birinci sebebi ikinci olarak o anda durum hiç iyi değil büyük ihtimalle bir yere dalmış dünyadan bir haber duruyordur.yasemin ve Bizim karakterimizin o an bitkin olması bunu gören sonunda sırt sırta verip denizi izlemerinden anlıyoruz. Agah Bey'e giderken ise Gaffar Bey savaşından çıkmış haldeyiz bunu söylemesi için nefes alıp vermemizi duyması yeterlidir...