Sizce hangi karakter?
Sizce hangi karakter?
Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru sormak istiyorum.Sizce en iyi karakter hangisi (Savaşçı-Şifacı-Büyücü)?Ve ayriyettende benim isteğime göre hangi karakter daha iyi benim istediğim karakter çeşidi güçlü ve dayanıklı item dizmesi kolay sınıf ve masrafsız bir karakter (masrafsız yok eğer hepsi masraflı diyiyorsanız en az masraflı) sınıf hangisidir şimdiden cevabınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Re: Sizce hangi karakter?
Zevk Alarak ve Para Koymadan Dizmek istiyorsan: Şifacı
Vs atmak istiyorsan(Grup bölgelerine para koymadan zor gireceksin) : Savaşçı full büyücüleri bile kesmek çok basit
Bıkarak ve para koyarak oynamak istiyorsan: Büyücü
Vs atmak istiyorsan(Grup bölgelerine para koymadan zor gireceksin) : Savaşçı full büyücüleri bile kesmek çok basit
Bıkarak ve para koyarak oynamak istiyorsan: Büyücü
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
merhaba en iyi kulandigin zevk alacagin karekter hangisiyse onu kullan masrafsiz demissin 3 sinif karekterede ayni seyler degisen bisey yok kasa erisimi 5 yetenek falan filan iste. en seri dizilen karekter savasci tabikideikvcibeo yazdı:Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru sormak istiyorum.Sizce en iyi karakter hangisi (Savaşçı-Şifacı-Büyücü)?Ve ayriyettende benim isteğime göre hangi karakter daha iyi benim istediğim karakter çeşidi güçlü ve dayanıklı item dizmesi kolay sınıf ve masrafsız bir karakter (masrafsız yok eğer hepsi masraflı diyiyorsanız en az masraflı) sınıf hangisidir şimdiden cevabınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Carpie Diem
- Kptm1234
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: GazapVeBiz
Vaktim ve param var dersen büyücü aç ve y2 üretmeye bak,yapabilirsin kıyamet asa üret pişman olmazsın.Ha dersen ben bu kadar zahmet cekemem,sifaci ac onunla birsure takil 49 yap para biriktir.Savascidan uzak dur,saglam bir savasci olmak istiyorsan oyunda arkanin olmasi lazim.Bunuda kimse boyle soylemez heh alin verin ikv ye can verin.
Kalfa Eminönü
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Merhabalar,
Her karakterin kendine göre özellikleri ve avantajları vardır. Masrafı çok olacak ama yaptığın masrafı kat kat biriktire bilmek adına büyücü sınıfı ön plandadır benim için.
Masrafı az olan şifacı karakteri, dizip kısıtlı imkanlarla kısıtlı şeyler yapabilirsin fakat para kasmak senin çok zor olacaktır.
Savaşçı karakteri ise tanklık işlemi kavradığın zaman basit dizilen oyundan zevk almayı sağlamak adına güzel bir sınıftır.
Kısaca konuyu şöyle toparlayayım. Her sınıfa çok ihtiyaç vardır gerek Klan savaşlarında gerek para kasarken ve grup bölgelerinde vb.
İlk açıcağın karakter şifacı olsun, Çemberli taş, Migrat, Sığınak bölgesinde tank ve büyücü hareketlerini ve kullanılışını gözlemle şifacı karakterini dizdikten sonra sana kolay gelen karakterden başlamanı öneririm.
Başarılar!
Her karakterin kendine göre özellikleri ve avantajları vardır. Masrafı çok olacak ama yaptığın masrafı kat kat biriktire bilmek adına büyücü sınıfı ön plandadır benim için.
Masrafı az olan şifacı karakteri, dizip kısıtlı imkanlarla kısıtlı şeyler yapabilirsin fakat para kasmak senin çok zor olacaktır.
Savaşçı karakteri ise tanklık işlemi kavradığın zaman basit dizilen oyundan zevk almayı sağlamak adına güzel bir sınıftır.
Kısaca konuyu şöyle toparlayayım. Her sınıfa çok ihtiyaç vardır gerek Klan savaşlarında gerek para kasarken ve grup bölgelerinde vb.
İlk açıcağın karakter şifacı olsun, Çemberli taş, Migrat, Sığınak bölgesinde tank ve büyücü hareketlerini ve kullanılışını gözlemle şifacı karakterini dizdikten sonra sana kolay gelen karakterden başlamanı öneririm.
Başarılar!
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Hem guclu,hem dayanıklı ve dizmesi kolay olan karakter savascıdır. Sifanın da dizmesi kolay ama guclu olabilmesi icin biraz masraf gerektiriyor fakat savasçı pek cep yakmıyor.Hasar acısından pek opsiyonu olmadıgından ( sadece max ) pek masrafıda olmuyor.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kabile
Bu oyunu oynicaksan eğer büyücü olmazsa olmaz
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Zevkin doruklarında dolaşmaktır "şifacılık" meşakkatli bir işten sonra yakılmış keyif sigarasıdır.
Bir kaşıkla cezaevinden dışarıya tünel kazmak gibidir "özgürlüğüne düşkündür savaşçı" özgürlüğü tadabilirsin fakat risklidir cezaevinin avlusuna çıkma ihtimali vardır..
Bir dağa tırmanış ormanda gezmektir büyücülük ne kadar devam edersen et zevkini tam alamazsın ama yorucudur sürekli hareket gerekir.
Bir kaşıkla cezaevinden dışarıya tünel kazmak gibidir "özgürlüğüne düşkündür savaşçı" özgürlüğü tadabilirsin fakat risklidir cezaevinin avlusuna çıkma ihtimali vardır..
Bir dağa tırmanış ormanda gezmektir büyücülük ne kadar devam edersen et zevkini tam alamazsın ama yorucudur sürekli hareket gerekir.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
savaşçı öneririm kolay olmez en azından ikv deki sınıflar içinde etkinlik ler olsun bölgeler olsun tilsimsiz dahi grub ayarla bilirsin

Hala düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bekliyorum arkadaşlar yorum yapanlara teşekkür ederim