Sizce hangi karakter?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sizce hangi karakter?

Mesaj gönderen ikvcibeo »

Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru sormak istiyorum.Sizce en iyi karakter hangisi (Savaşçı-Şifacı-Büyücü)?Ve ayriyettende benim isteğime göre hangi karakter daha iyi benim istediğim karakter çeşidi güçlü ve dayanıklı item dizmesi kolay sınıf ve masrafsız bir karakter (masrafsız yok eğer hepsi masraflı diyiyorsanız en az masraflı) sınıf hangisidir şimdiden cevabınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Sizce hangi karakter?

Mesaj gönderen mstfmrt »

Zevk Alarak ve Para Koymadan Dizmek istiyorsan: Şifacı
Vs atmak istiyorsan(Grup bölgelerine para koymadan zor gireceksin) : Savaşçı full büyücüleri bile kesmek çok basit
Bıkarak ve para koyarak oynamak istiyorsan: Büyücü
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

ikvcibeo yazdı:Merhaba arkadaşlar bugün size bir soru sormak istiyorum.Sizce en iyi karakter hangisi (Savaşçı-Şifacı-Büyücü)?Ve ayriyettende benim isteğime göre hangi karakter daha iyi benim istediğim karakter çeşidi güçlü ve dayanıklı item dizmesi kolay sınıf ve masrafsız bir karakter (masrafsız yok eğer hepsi masraflı diyiyorsanız en az masraflı) sınıf hangisidir şimdiden cevabınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
merhaba en iyi kulandigin zevk alacagin karekter hangisiyse onu kullan masrafsiz demissin 3 sinif karekterede ayni seyler degisen bisey yok kasa erisimi 5 yetenek falan filan iste. en seri dizilen karekter savasci tabikide
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Vaktim ve param var dersen büyücü aç ve y2 üretmeye bak,yapabilirsin kıyamet asa üret pişman olmazsın.Ha dersen ben bu kadar zahmet cekemem,sifaci ac onunla birsure takil 49 yap para biriktir.Savascidan uzak dur,saglam bir savasci olmak istiyorsan oyunda arkanin olmasi lazim.Bunuda kimse boyle soylemez heh alin verin ikv ye can verin.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhabalar,

Her karakterin kendine göre özellikleri ve avantajları vardır. Masrafı çok olacak ama yaptığın masrafı kat kat biriktire bilmek adına büyücü sınıfı ön plandadır benim için.
Masrafı az olan şifacı karakteri, dizip kısıtlı imkanlarla kısıtlı şeyler yapabilirsin fakat para kasmak senin çok zor olacaktır.
Savaşçı karakteri ise tanklık işlemi kavradığın zaman basit dizilen oyundan zevk almayı sağlamak adına güzel bir sınıftır.
Kısaca konuyu şöyle toparlayayım. Her sınıfa çok ihtiyaç vardır gerek Klan savaşlarında gerek para kasarken ve grup bölgelerinde vb.
İlk açıcağın karakter şifacı olsun, Çemberli taş, Migrat, Sığınak bölgesinde tank ve büyücü hareketlerini ve kullanılışını gözlemle şifacı karakterini dizdikten sonra sana kolay gelen karakterden başlamanı öneririm.

Başarılar!
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Hem guclu,hem dayanıklı ve dizmesi kolay olan karakter savascıdır. Sifanın da dizmesi kolay ama guclu olabilmesi icin biraz masraf gerektiriyor fakat savasçı pek cep yakmıyor.Hasar acısından pek opsiyonu olmadıgından ( sadece max ) pek masrafıda olmuyor.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Bu oyunu oynicaksan eğer büyücü olmazsa olmaz
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Zevkin doruklarında dolaşmaktır "şifacılık" meşakkatli bir işten sonra yakılmış keyif sigarasıdır.
Bir kaşıkla cezaevinden dışarıya tünel kazmak gibidir "özgürlüğüne düşkündür savaşçı" özgürlüğü tadabilirsin fakat risklidir cezaevinin avlusuna çıkma ihtimali vardır..
Bir dağa tırmanış ormanda gezmektir büyücülük ne kadar devam edersen et zevkini tam alamazsın ama yorucudur sürekli hareket gerekir.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

savaşçı öneririm kolay olmez en azından ikv deki sınıflar içinde etkinlik ler olsun bölgeler olsun tilsimsiz dahi grub ayarla bilirsin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ikvcibeo »

Hala düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bekliyorum arkadaşlar yorum yapanlara teşekkür ederim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön