TTnet çar kitlenmesi:S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

TTnet çar kitlenmesi:S

Mesaj gönderen ahmet103045 »

Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Re: TTnet çar kitlenmesi:S

Mesaj gönderen XTIMURX »

ahmet103045 yazdı:Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?
Buraya soracağına orada yazanı yapsana ;)
Hesabın neden kilitlendi ?
Ard arda birkaç kez (sanırım 5) şifreyi yanlış girince hesap güvenlik amaçlı kilitlenir.
Eğer ki şifreyi sen yanlış girmemişsen hesabın birinin eline geçti ve karakterini çalmak için şansını deniyor ;)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

XTIMURX yazdı:
ahmet103045 yazdı:Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?
Buraya soracağına orada yazanı yapsana ;)
Hesabın neden kilitlendi ?
Ard arda birkaç kez (sanırım 5) şifreyi yanlış girince hesap güvenlik amaçlı kilitlenir.
Eğer ki şifreyi sen yanlış girmemişsen hesabın birinin eline geçti ve karakterini çalmak için şansını deniyor ;)
Tamam saol 5 defa birisi deneyip yanlıs yaptıysa çar kac dakka yada kac saat sonra açılır biliyormusun ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba

TTNET hesap biloğunu TTNET müşteri hizmetlerini arayarak actırabilirsiniz 444 0 375 i arayarak açtırabilirsiniz

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Kendiliğinden açılmaz yani ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

evt hesap çalınalara karşı bir önlem olduğu için siz hesabınızın yenı şifresini almak için aramanız gerekiyor eski şifreyi tekrardan girpte birdaha bloke etmeyin arayın yanlız bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

SaDRaZaM yazdı:evt hesap çalınalara karşı bir önlem olduğu için siz hesabınızın yenı şifresini almak için aramanız gerekiyor eski şifreyi tekrardan girpte birdaha bloke etmeyin arayın yanlız bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...

iyi forumlar
aradımda hangi tusa basıcam onu anlayamadım:S
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba

Müşteri temsilcisi ile telefon görüşmesi yapın dediğim gibi bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
efsanemegalord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efsanemegalord »

Geçmiş olsun Ahmet ttnet müşteri hizmetlerini ara adsl no ile birlikte yeni şifre iste birde kullanıcı adını senden baska kım bılıyor
Resim
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

Ttneti arayıp 10 veya 15dk çene patlatırsanız açılacaktır. Benim de başıma gelmişti.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön