TTnet çar kitlenmesi:S
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
TTnet çar kitlenmesi:S
Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Re: TTnet çar kitlenmesi:S
Buraya soracağına orada yazanı yapsanaahmet103045 yazdı:Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?
Hesabın neden kilitlendi ?
Ard arda birkaç kez (sanırım 5) şifreyi yanlış girince hesap güvenlik amaçlı kilitlenir.
Eğer ki şifreyi sen yanlış girmemişsen hesabın birinin eline geçti ve karakterini çalmak için şansını deniyor
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

Tamam saol 5 defa birisi deneyip yanlıs yaptıysa çar kac dakka yada kac saat sonra açılır biliyormusun ?XTIMURX yazdı:Buraya soracağına orada yazanı yapsanaahmet103045 yazdı:Her zamanki gibi şifrem ve ıd ımı yazdım.Şifre yanlış dedi.Şifre istiyim dedim.Tıkladım e posta adresini yazdım tamam dedim ve Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Müşteri Hizmetleri 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz. dedi.Ne demek bu carımı bir daha geri alamayacakmıyım ?![]()
Hesabın neden kilitlendi ?
Ard arda birkaç kez (sanırım 5) şifreyi yanlış girince hesap güvenlik amaçlı kilitlenir.
Eğer ki şifreyi sen yanlış girmemişsen hesabın birinin eline geçti ve karakterini çalmak için şansını deniyor
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Merhaba
TTNET hesap biloğunu TTNET müşteri hizmetlerini arayarak actırabilirsiniz 444 0 375 i arayarak açtırabilirsiniz
iyi forumlar
TTNET hesap biloğunu TTNET müşteri hizmetlerini arayarak actırabilirsiniz 444 0 375 i arayarak açtırabilirsiniz
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

evt hesap çalınalara karşı bir önlem olduğu için siz hesabınızın yenı şifresini almak için aramanız gerekiyor eski şifreyi tekrardan girpte birdaha bloke etmeyin arayın yanlız bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...
iyi forumlar
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

aradımda hangi tusa basıcam onu anlayamadım:SSaDRaZaM yazdı:evt hesap çalınalara karşı bir önlem olduğu için siz hesabınızın yenı şifresini almak için aramanız gerekiyor eski şifreyi tekrardan girpte birdaha bloke etmeyin arayın yanlız bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...
iyi forumlar
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Merhaba
Müşteri temsilcisi ile telefon görüşmesi yapın dediğim gibi bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...
iyi forumlar
Müşteri temsilcisi ile telefon görüşmesi yapın dediğim gibi bügün pazar bir yanıt alamayabilirsiniz...
iyi forumlar
- efsanemegalord
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Geçmiş olsun Ahmet ttnet müşteri hizmetlerini ara adsl no ile birlikte yeni şifre iste birde kullanıcı adını senden baska kım bılıyor

- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ttneti arayıp 10 veya 15dk çene patlatırsanız açılacaktır. Benim de başıma gelmişti.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''