Ne Yapmalıyım ?
-
GunAtesi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne Yapmalıyım ?
Öncelikle herkese merhaba.Benim 49 level büyücü ve savaşçım var . Bir yandan 30 level şifacım var .Ben kendimi büyücüme adadım . İlk önce kıyamet asa bastım . Önceki konumdada söylemiştim . Sonra Holde kasılmaya karar verdim . Üreteli 1-1.5 hafta oldu ve aralıksız kasıyorum nerdeyse . Günde ortalama 9 saat oluyordur .Bu süreçte 3 jadeit 5 salgı 1 peptit 1 kondrit 2 safran düştü . Benim amacımda M1 üretmek . Son 5 gündür uğraşma süremi arttırmama rağmen Hiçbirşey çıkmıyor . Ciddiyim . Arttırıcım var ama yinede çıkmıyor . 5 günde 2000-2500 kadar örümcek ve 500 akrep öldürdüm . 1 peptit sonucu . Üstüne arttırıcılı maden çektim hiçbirşey çıkmadı . Sorunum bu değil . Belkide daha hızlı kasmanın yollarını bulmalıyım . Vahdet'in taktiğini denemek istedim ama gözcünün pek yararlı birşey olduğunu düşünmüyorum .Xenotim kasmak için benim sahip olduğum 1453 hasardan daha çok olması gerek bence .Oda 1500 demiş zaten . En azından benim için . Şimdi kıyamet zırhta basacam . Onun yerine eskiden de oynadığım için elimde ecelli savaşçım kaldı.((İlk çıktığı zamanlarada üretmiştim
)).Materyalleri ve birikmiş e.o ada madenlerini satsam 150 m gibi bir para çıkar . Sizce büyücüme zırh mı basmalıyım . Çünkü M1 üretmeyi içten istiyorum . Savaşçımı Çemberlitaşa mı sokmalıyım . Ona bıçak item mi üretmeliyim . Yoksa şifacıya daha çok masraf mı harcamalıyım . Kasması yada birine kastırması vs. . Her türlü önerinize açığım ve benim sormadığım ama sizin tavisyeniz olan birşey varsa lütfen çekindemeden yazın eminim işime yarar . Çok teşekkürler ! (Tarshass set te ihtimaller dahilinde))
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Re: Ne Yapmalıyım ?
Savasçı ve Şifacın kolaylıkla grup bölgesine girer.Takılarını ve dirençlerini ayarla yeter.Eğer büyücü için grup bölgesi düşünüyorsan m1 üretmende fayda var derim.
Şuanda en güzel ve mantıklı olay senin için holde kasmak yerine artırıcı olan bir loncaya girerek kendine özelde artırıcı alarak maden çekmek olur.Neden böyle dedim çünkü bende geri başladım oyuna aynı olayı yapıyorum çok şükür 300-400mik maden çektik 10 günde
Sende böyle yaparak belki 1 ay içinde 2 tılsım parası kadar maden kasabilirsin
Bu bir tavsiye sonuçta yinede sen bilirsin
Şuanda en güzel ve mantıklı olay senin için holde kasmak yerine artırıcı olan bir loncaya girerek kendine özelde artırıcı alarak maden çekmek olur.Neden böyle dedim çünkü bende geri başladım oyuna aynı olayı yapıyorum çok şükür 300-400mik maden çektik 10 günde
-
GunAtesi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
Lonca arttırıcı ile kendime aldığım bir arttırıcı katlanıyor mu ? Markette katlanmıyor yazıyor diye denemedim . Belkide yanlış anladım .
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Lonca artırıcı ile kendine özel artırıcı alırsan şansın %120 oluyor böylece çektiğin her madenden 2 torba garanti çıkıyor, %20 şansla 3.torba çıkma ihtimali var.GunAtesi yazdı:Lonca arttırıcı ile kendime aldığım bir arttırıcı katlanıyor mu ? Markette katlanmıyor yazıyor diye denemedim . Belkide yanlış anladım .
Katlanma olayına gelecek olursak kendine özel olan %30luk ve %60lık artırıcı alırsan ikisi katlanıp %90 olmaz demek istiyor.Sadece %60lık artırının işler.Bİlgine sunarım...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
bencede m1 uretmelisinGunAtesi yazdı:Öncelikle herkese merhaba.Benim 49 level büyücü ve savaşçım var . Bir yandan 30 level şifacım var .Ben kendimi büyücüme adadım . İlk önce kıyamet asa bastım . Önceki konumdada söylemiştim . Sonra Holde kasılmaya karar verdim . Üreteli 1-1.5 hafta oldu ve aralıksız kasıyorum nerdeyse . Günde ortalama 9 saat oluyordur .Bu süreçte 3 jadeit 5 salgı 1 peptit 1 kondrit 2 safran düştü . Benim amacımda M1 üretmek . Son 5 gündür uğraşma süremi arttırmama rağmen Hiçbirşey çıkmıyor . Ciddiyim . Arttırıcım var ama yinede çıkmıyor . 5 günde 2000-2500 kadar örümcek ve 500 akrep öldürdüm . 1 peptit sonucu . Üstüne arttırıcılı maden çektim hiçbirşey çıkmadı . Sorunum bu değil . Belkide daha hızlı kasmanın yollarını bulmalıyım . Vahdet'in taktiğini denemek istedim ama gözcünün pek yararlı birşey olduğunu düşünmüyorum .Xenotim kasmak için benim sahip olduğum 1453 hasardan daha çok olması gerek bence .Oda 1500 demiş zaten . En azından benim için . Şimdi kıyamet zırhta basacam . Onun yerine eskiden de oynadığım için elimde ecelli savaşçım kaldı.((İlk çıktığı zamanlarada üretmiştim)).Materyalleri ve birikmiş e.o ada madenlerini satsam 150 m gibi bir para çıkar . Sizce büyücüme zırh mı basmalıyım . Çünkü M1 üretmeyi içten istiyorum . Savaşçımı Çemberlitaşa mı sokmalıyım . Ona bıçak item mi üretmeliyim . Yoksa şifacıya daha çok masraf mı harcamalıyım . Kasması yada birine kastırması vs. . Her türlü önerinize açığım ve benim sormadığım ama sizin tavisyeniz olan birşey varsa lütfen çekindemeden yazın eminim işime yarar . Çok teşekkürler ! (Tarshass set te ihtimaller dahilinde))

- altar
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Sancak Fedaileri
Bak kardeşim.Sana şu an en iyi önerebileceğim şey şifa karakterini kasıp grup gölgesine sokman.iksirden başka hiç bir giderin yok.Şifayı kas kenan, junon at bir kaç parça item düşür sonra Çemberlitaş'a girersin zaten.Grup olmadığında ise büyücüne girip peptit vb. şeyleri kasabilirsin.

Şifacını dizdikten sonra oynayacak bir arkadaşını bulursan biriniz şifacıyı biriniz büyücüyü oynayıp ç.t ye girebilirsiniz veya ateş hasarını 1500-1700 arası gibi birşey yapabilirsen holde örümcek veya akreplerde çok rahat kesebilirsin senin o kadar sürede kestiğin yaraktıkları çemberci ortalama 1-2 günde keser çemberci olmayı dene 
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
once m1 uret sik sik cemberlitasa ak. hem cevren olur mileti tanirsin tanisirsin savascina ve sifacina zemin'de hazirlamis olursunGunAtesi yazdı:Öncelikle herkese merhaba.Benim 49 level büyücü ve savaşçım var . Bir yandan 30 level şifacım var .Ben kendimi büyücüme adadım . İlk önce kıyamet asa bastım . Önceki konumdada söylemiştim . Sonra Holde kasılmaya karar verdim . Üreteli 1-1.5 hafta oldu ve aralıksız kasıyorum nerdeyse . Günde ortalama 9 saat oluyordur .Bu süreçte 3 jadeit 5 salgı 1 peptit 1 kondrit 2 safran düştü . Benim amacımda M1 üretmek . Son 5 gündür uğraşma süremi arttırmama rağmen Hiçbirşey çıkmıyor . Ciddiyim . Arttırıcım var ama yinede çıkmıyor . 5 günde 2000-2500 kadar örümcek ve 500 akrep öldürdüm . 1 peptit sonucu . Üstüne arttırıcılı maden çektim hiçbirşey çıkmadı . Sorunum bu değil . Belkide daha hızlı kasmanın yollarını bulmalıyım . Vahdet'in taktiğini denemek istedim ama gözcünün pek yararlı birşey olduğunu düşünmüyorum .Xenotim kasmak için benim sahip olduğum 1453 hasardan daha çok olması gerek bence .Oda 1500 demiş zaten . En azından benim için . Şimdi kıyamet zırhta basacam . Onun yerine eskiden de oynadığım için elimde ecelli savaşçım kaldı.((İlk çıktığı zamanlarada üretmiştim)).Materyalleri ve birikmiş e.o ada madenlerini satsam 150 m gibi bir para çıkar . Sizce büyücüme zırh mı basmalıyım . Çünkü M1 üretmeyi içten istiyorum . Savaşçımı Çemberlitaşa mı sokmalıyım . Ona bıçak item mi üretmeliyim . Yoksa şifacıya daha çok masraf mı harcamalıyım . Kasması yada birine kastırması vs. . Her türlü önerinize açığım ve benim sormadığım ama sizin tavisyeniz olan birşey varsa lütfen çekindemeden yazın eminim işime yarar . Çok teşekkürler ! (Tarshass set te ihtimaller dahilinde))
Carpie Diem
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
Senin fikrinde mantikliIIxSaDoSaDoxII yazdı:Savasçı ve Şifacın kolaylıkla grup bölgesine girer.Takılarını ve dirençlerini ayarla yeter.Eğer büyücü için grup bölgesi düşünüyorsan m1 üretmende fayda var derim.
Şuanda en güzel ve mantıklı olay senin için holde kasmak yerine artırıcı olan bir loncaya girerek kendine özelde artırıcı alarak maden çekmek olur.Neden böyle dedim çünkü bende geri başladım oyuna aynı olayı yapıyorum çok şükür 300-400mik maden çektik 10 gündeSende böyle yaparak belki 1 ay içinde 2 tılsım parası kadar maden kasabilirsin
Bu bir tavsiye sonuçta yinede sen bilirsin
![]()
Carpie Diem
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Buyucu bos is kardesim. M1 uretsen bile hasarı bahane edip GB ye almayacaklarından adım kadar eminim. Ki buyucunun bi numarası da yok. (Ciddi tılsımları olmadıgı surece ) Tavsiyem savascına yonelmen. Savascı her turlu grup bulur GB icin ve dizmesi de kolaydır. Buyucu gibi sacma sapan bi asa icin 3 sene beklemezsin mesela. Sadece asa degil bunun ornekleri cok. Elinde hazır savascın var ona yonelsen bu buyucu ile ugrastıgın sure icerisinde buyucune kazandırdıgından cok daha fazlasını savascına kazandırabilirsin.Buyucundeki paranla 2. kademe bile olsa ofans uretsen yada satın alsan o bicim olur.