Düşmeyen Alterler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Düşmeyen Alterler

Mesaj gönderen Retaliation »

Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Re: Düşmeyen Alterler

Mesaj gönderen firaridadas »

Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
ilk girişte düşürmüştüm 8-) :twisted:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Yine can yerimden vuruldum,yok mu çaresi arttırıcı da denedik ama sonuç negatif?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

İlk kenanımda nucleus ikincisinde alternator düşürdüm.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
karekterini sil kurtar gene farkı görürsün ozaman yada silmem diyorsan isim değiştir
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

İsim değiştirmedim işe yarar mı gerçekten ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Tam 2 yıl Alter yüzük için uğraştığımı bilirim. Senin 3 ayın bunun yanında çerez kalıyor :twisted: Bu arada 4 junonda 3 nucleus yüzük çekmişliğim var. Bu tamamen şans işi. Alter yüzüğü arkadaşım düşürdü bende onun savaşçısı ile girmiştim aynı gruptaydık. Onun eksiği olan evo kolyeyi ben , benim eksiğim olan alter yüzüğü o çekmişti :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

Karakter silip kurtarınca bire bir içinde herhangi birşey kaybolmadan geri geliyormu ?
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

2 yıldır 5 karakterimle Junon'dan zırh düşürmeye çalışıyorum sonunda bıkıp Çemberlitaş zırhları ürettim 1 tanesine bile düşmedi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

Şans bu işler kardeş yapacak bir şey yok ilk girişte gider setini atar ama senelerce girersin atmaz budur olay.Migrat döneminde bir arkadaşım vardı hiç zırh düşüremiyordu . Daha sonra arttırıcı falan yeni geldiği zamanlar 3 tane zırhı aynı çantada aldı anlatmaya çalıştığım olay bu :D
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön