Düşmeyen Alterler
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Düşmeyen Alterler
Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: Düşmeyen Alterler
ilk girişte düşürmüştümRetaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yine can yerimden vuruldum,yok mu çaresi arttırıcı da denedik ama sonuç negatif?
İlk kenanımda nucleus ikincisinde alternator düşürdüm.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
karekterini sil kurtar gene farkı görürsün ozaman yada silmem diyorsan isim değiştirRetaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Retaliation yazdı:Yeter artık sıkılmaya başladık.3 aydır Kenan atıyorum ama Alter'in A'sını bile göremedim.Geçen Klorotoksin kasmak için yeraltındayken biri bana Alternator kolye yansıttı.Alternator düşürenlere hep sorarım kaç günde düşürdün diye işte o klasik sorumu arkadaşa da sordum ve bana dediki "3 gün içinde düşürdüm"Buna inanabiliyor musunuz?O adam sadece 3 gün Kenan'a girip bir parça da olsa alter düşürüyor ben ise 3 ay girip düşüremiyorum.Sözüm inşallah ciddi makamlara ulaşır.Alternator yüzünden oyunu bırakan 2-3 arkadaşım oldu.Şansızlık falan demeyin lütfen bence bir çözümü bulunmalı!! :evil: :evil:
Tam 2 yıl Alter yüzük için uğraştığımı bilirim. Senin 3 ayın bunun yanında çerez kalıyor :twisted: Bu arada 4 junonda 3 nucleus yüzük çekmişliğim var. Bu tamamen şans işi. Alter yüzüğü arkadaşım düşürdü bende onun savaşçısı ile girmiştim aynı gruptaydık. Onun eksiği olan evo kolyeyi ben , benim eksiğim olan alter yüzüğü o çekmişti :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Lonca: Aldem
Karakter silip kurtarınca bire bir içinde herhangi birşey kaybolmadan geri geliyormu ?
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
2 yıldır 5 karakterimle Junon'dan zırh düşürmeye çalışıyorum sonunda bıkıp Çemberlitaş zırhları ürettim 1 tanesine bile düşmedi.
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Şans bu işler kardeş yapacak bir şey yok ilk girişte gider setini atar ama senelerce girersin atmaz budur olay.Migrat döneminde bir arkadaşım vardı hiç zırh düşüremiyordu . Daha sonra arttırıcı falan yeni geldiği zamanlar 3 tane zırhı aynı çantada aldı anlatmaya çalıştığım olay bu
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !