Darkness loncası olarak, kadim görevimizde hiç bir art niyet, çıkar gözetmeksizin öncülük eden Masumprensim ( Mehmet Kardeşimiz ) ve emeği geçen ismini sayamadığım bütün dostlara teşekkürü borç biliriz ...
Nice görevlerde birlikte olmak dileğiyle...
DARKNESSXJARMEN,JARMENKELL
Masumprensim' e İthafen ...
- Darknessxjarmen
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Masumprensim' e İthafen ...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr

- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Re: Masumprensim' e İthafen ...
Darknessxjarmen yazdı:Darkness loncası olarak, kadim görevimizde hiç bir art niyet, çıkar gözetmeksizin öncülük eden Masumprensim ( Mehmet Kardeşimiz ) ve emeği geçen ismini sayamadığım bütün dostlara teşekkürü borç biliriz ...
Nice görevlerde birlikte olmak dileğiyle...
DARKNESSXJARMEN,JARMENKELL
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
İsmini yaz gidip tek senin içinde kesicem o yaratığı tabi değecek adamsanFeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
+
Kendimi bişi sanmıyorum ki
Kendimi bişi sansaydım kimseye kesmez kendime keser bırakırdım
4 senedir oynuyorum ama hala amacımın item para yada başka bişey olduğunu anlayamayan insanları görüyorum
Sadece yazık diyorum yorumsuz
"MasumprenS"
"MasumprenS"
İtemin var diye insanlar seni yüceltiyorlar demişsin ben Mehmet abinin üstünde bi kolye ve yüzüğü gördüm
item için oynasaydı sürekli yansıtır hava yapardı
Herkez Mehmet görevim var dediğinde işi yoksa muhakkak gitti
Anti-Masumprensciler sizi
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım tamam o isimsiz arkadaş saçmalamış sataşmış sataştığı kişide evvellallah ağzının payını vermiş verecektir.Masumun senin savunmana yada bu kelimelere ihtiyacımı var adam demiş işte diceğini daha sözünün üstüne ne söz diyorsun sonra yalaka diyince birileri çıldırıyorsunuz.Abi diyorsan bir adama sözünün üstüne söz deme hele ona edilen bir lafta cevap veriyorsa hiç ses etme bu saygıdır.O bunlara cevap verebilcek kadar senden daha fazla görmüş geçirmiştir buna emin ol 
MasumprenS yazdı:İsmini yaz gidip tek senin içinde kesicem o yaratığı tabi değecek adamsanFeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
+
Kendimi bişi sanmıyorum ki)
4 senedir oynuyorum ama hala amacımın item para yada başka bişey olduğunu anlayamayan insanları görüyorum
bu snn qibi zavallı insanlara kullanılır.mesela bir vuruşluk canı olan hayvanlar vardır bide daha cok vurulunca ölen hayvanlar vardır."İsmini yaz qidip tek senin icinde kesicem o yaratıqı tabi deqilecek adamsan"
burda bnm aqzımı actırma bir vuruşluk canın var zaten o hayvanlara benzetmıyeyım seni oke
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
Seninle Tartışmaya girmicem he diyip geçicemFeRman yazdı:MasumprenS yazdı:İsmini yaz gidip tek senin içinde kesicem o yaratığı tabi değecek adamsanFeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
+
Sadece yazık diyorum yorumsuzbu snn qibi zavallı insanlara kullanılır.mesela bir vuruşluk canı olan hayvanlar vardır bide daha cok vurulunca ölen hayvanlar vardır."İsmini yaz qidip tek senin icinde kesicem o yaratıqı tabi deqilecek adamsan"
burda bnm aqzımı actırma bir vuruşluk canın var zaten o hayvanlara benzetmıyeyım seni oke
Zeka yaşın tutmuyor çünkü
Konu hakarete gidicekse forum yetkilisi arkadaşlar KİLİT lütfen.
"MasumprenS"
"MasumprenS"
Kimseden akıl almam sende dahilsinGargoyle35 yazdı:Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım tamam o isimsiz arkadaş saçmalamış sataşmış sataştığı kişide evvellallah ağzının payını vermiş verecektir.Masumun senin savunmana yada bu kelimelere ihtiyacımı var adam demiş işte diceğini daha sözünün üstüne ne söz diyorsun sonra yalaka diyince birileri çıldırıyorsunuz.Abi diyorsan bir adama sözünün üstüne söz deme hele ona edilen bir lafta cevap veriyorsa hiç ses etme bu saygıdır.O bunlara cevap verebilcek kadar senden daha fazla görmüş geçirmiştir buna emin ol
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
MasumprenS yazdı:İsmini yaz gidip tek senin içinde kesicem o yaratığı tabi değecek adamsanFeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
+
Pis zengin seni burjuva memo xD