Masumprensim' e İthafen ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Darknessxjarmen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Masumprensim' e İthafen ...

Mesaj gönderen Darknessxjarmen »

Darkness loncası olarak, kadim görevimizde hiç bir art niyet, çıkar gözetmeksizin öncülük eden Masumprensim ( Mehmet Kardeşimiz ) ve emeği geçen ismini sayamadığım bütün dostlara teşekkürü borç biliriz ...

Nice görevlerde birlikte olmak dileğiyle...

DARKNESSXJARMEN,JARMENKELL
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr
Resim
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Re: Masumprensim' e İthafen ...

Mesaj gönderen MasumprenS »

Darknessxjarmen yazdı:Darkness loncası olarak, kadim görevimizde hiç bir art niyet, çıkar gözetmeksizin öncülük eden Masumprensim ( Mehmet Kardeşimiz ) ve emeği geçen ismini sayamadığım bütün dostlara teşekkürü borç biliriz ...

Nice görevlerde birlikte olmak dileğiyle...

DARKNESSXJARMEN,JARMENKELL
;)
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
FeRman
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FeRman »

o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

FeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
İsmini yaz gidip tek senin içinde kesicem o yaratığı tabi değecek adamsan ;)
+
Kendimi bişi sanmıyorum ki =))
Kendimi bişi sansaydım kimseye kesmez kendime keser bırakırdım ;)
4 senedir oynuyorum ama hala amacımın item para yada başka bişey olduğunu anlayamayan insanları görüyorum ;)
Sadece yazık diyorum yorumsuz ;)

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

İtemin var diye insanlar seni yüceltiyorlar demişsin ben Mehmet abinin üstünde bi kolye ve yüzüğü gördüm :) item için oynasaydı sürekli yansıtır hava yapardı ;) Herkez Mehmet görevim var dediğinde işi yoksa muhakkak gitti ;) Anti-Masumprensciler sizi :)
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım tamam o isimsiz arkadaş saçmalamış sataşmış sataştığı kişide evvellallah ağzının payını vermiş verecektir.Masumun senin savunmana yada bu kelimelere ihtiyacımı var adam demiş işte diceğini daha sözünün üstüne ne söz diyorsun sonra yalaka diyince birileri çıldırıyorsunuz.Abi diyorsan bir adama sözünün üstüne söz deme hele ona edilen bir lafta cevap veriyorsa hiç ses etme bu saygıdır.O bunlara cevap verebilcek kadar senden daha fazla görmüş geçirmiştir buna emin ol ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
FeRman
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FeRman »

MasumprenS yazdı:
FeRman yazdı:o kdR yazmıyım doRum icimde kalıor okdr kişinin gorewini yapıorsunda grpta bos yer olduqu halde bnm qorewimi yapmadın.. ndn . ismini solemicem ama sen kendini bişey sanma paran var die itemin var die insanlar seni buyukluolar sende yucelmeye calısıosun..kendini bişey sanma tmmı ..
+
4 senedir oynuyorum ama hala amacımın item para yada başka bişey olduğunu anlayamayan insanları görüyorum ;)
"İsmini yaz qidip tek senin icinde kesicem o yaratıqı tabi deqilecek adamsan ;)"
bu snn qibi zavallı insanlara kullanılır.mesela bir vuruşluk canı olan hayvanlar vardır bide daha cok vurulunca ölen hayvanlar vardır.
burda bnm aqzımı actırma bir vuruşluk canın var zaten o hayvanlara benzetmıyeyım seni oke ;)
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

FeRman yazdı:
MasumprenS yazdı:
+
"İsmini yaz qidip tek senin icinde kesicem o yaratıqı tabi deqilecek adamsan ;)"
bu snn qibi zavallı insanlara kullanılır.mesela bir vuruşluk canı olan hayvanlar vardır bide daha cok vurulunca ölen hayvanlar vardır.
burda bnm aqzımı actırma bir vuruşluk canın var zaten o hayvanlara benzetmıyeyım seni oke ;)
Seninle Tartışmaya girmicem he diyip geçicem ;)
Zeka yaşın tutmuyor çünkü ;)

Konu hakarete gidicekse forum yetkilisi arkadaşlar KİLİT lütfen.

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen enesmik »

Gargoyle35 yazdı:Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım tamam o isimsiz arkadaş saçmalamış sataşmış sataştığı kişide evvellallah ağzının payını vermiş verecektir.Masumun senin savunmana yada bu kelimelere ihtiyacımı var adam demiş işte diceğini daha sözünün üstüne ne söz diyorsun sonra yalaka diyince birileri çıldırıyorsunuz.Abi diyorsan bir adama sözünün üstüne söz deme hele ona edilen bir lafta cevap veriyorsa hiç ses etme bu saygıdır.O bunlara cevap verebilcek kadar senden daha fazla görmüş geçirmiştir buna emin ol ;)
Kimseden akıl almam sende dahilsin ;) Benim saygım düşük bundan sanane konu sapıtmasın iyi eğlenceler...
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
ESMER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ESMER »

MasumprenS yazdı:
+

Pis zengin seni burjuva memo xD
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön