arkadaslar kenanda ve junanda alacağım kalmadı.kendi çabalarımla mevlana asa bastım.şimdi ç.t ye gireceğim.ama karşıma ne gibi engellerler çıkacak bilmiyorum.bazı yazılar vs okudum ama pek bişey anlamadım.kısaca analabilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ederim.
ŞİFACI OLARAK Ç.TDE NE YAPMALIYIM
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: ŞİFACI OLARAK Ç.TDE NE YAPMALIYIM
Şifa ve bilgisine 15 direnclere 15 kaldirma ve can kurtaran 15 büyü bozma 10 meditasuon, sifa cemberi ve çağrıya 1ver önce gbmx gorevini yapacaksın icerde slot kesilirken takım arkadslarindan 1 veya 2 sine kortex atilir tankla anlasicaksin tank birine zihin toplama atacak sen digerine can kurtaran

eyw kardeşim teşekkür ederimBarbarosxhizir yazdı:Şifa ve bilgisine 15 direnclere 15 kaldirma ve can kurtaran 15 büyü bozma 10 meditasuon, sifa cemberi ve çağrıya 1ver önce gbmx gorevini yapacaksın icerde slot kesilirken takım arkadslarindan 1 veya 2 sine kortex atilir tankla anlasicaksin tank birine zihin toplama atacak sen digerine can kurtaran
Selamlar,
Keşke Mevlana asayı üretmeseydin, şifacı karakteri tek gittiği için düşme olasığı çok yüksek Ashab yeterli olabilirdi sana ama yinede hayırlı olsun derim, bir kaç adım erken başlamış oldun.
Sana tavsiyem olarak,
İyileştirme çemberleri tılsımlarını ve meditasyon tılsımını(büyü kritiği etkileyen mavi tılsım) daimi takmanı ve Şifa Bilgisi 1 takmanı öneriyorum. Böylelikler daha seri olabilirsin.
Yetenekleri nasıl dağıtacağını bilmiyorsan yazabilirim.
Hayırlı günler dilerim,
Ali B.| EsedullahŞifa
Keşke Mevlana asayı üretmeseydin, şifacı karakteri tek gittiği için düşme olasığı çok yüksek Ashab yeterli olabilirdi sana ama yinede hayırlı olsun derim, bir kaç adım erken başlamış oldun.
Sana tavsiyem olarak,
İyileştirme çemberleri tılsımlarını ve meditasyon tılsımını(büyü kritiği etkileyen mavi tılsım) daimi takmanı ve Şifa Bilgisi 1 takmanı öneriyorum. Böylelikler daha seri olabilirsin.
Hayırlı günler dilerim,
Ali B.| EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bugüne kadar çemberlitaş için 1 kere dahi meditasyona 15 vermiş değilim, büyü kritiği 15 puanda yakalayacaksın sen neyden puan kısıp da veriyosun meditasyona 15 i ben onu anlamış değilim.Esadullah yazdı:Selamlar,
Sana tavsiyem olarak,
Hayırlı günler dilerim,
Ali B.| EsedullahŞifa
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent