ŞİFACI OLARAK Ç.TDE NE YAPMALIYIM

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ŞİFACI OLARAK Ç.TDE NE YAPMALIYIM

Mesaj gönderen dehset620 »

arkadaslar kenanda ve junanda alacağım kalmadı.kendi çabalarımla mevlana asa bastım.şimdi ç.t ye gireceğim.ama karşıma ne gibi engellerler çıkacak bilmiyorum.bazı yazılar vs okudum ama pek bişey anlamadım.kısaca analabilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: ŞİFACI OLARAK Ç.TDE NE YAPMALIYIM

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Şifa ve bilgisine 15 direnclere 15 kaldirma ve can kurtaran 15 büyü bozma 10 meditasuon, sifa cemberi ve çağrıya 1ver önce gbmx gorevini yapacaksın icerde slot kesilirken takım arkadslarindan 1 veya 2 sine kortex atilir tankla anlasicaksin tank birine zihin toplama atacak sen digerine can kurtaran
Resim
Resim
Resim
Resim
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen dehset620 »

Barbarosxhizir yazdı:Şifa ve bilgisine 15 direnclere 15 kaldirma ve can kurtaran 15 büyü bozma 10 meditasuon, sifa cemberi ve çağrıya 1ver önce gbmx gorevini yapacaksın icerde slot kesilirken takım arkadslarindan 1 veya 2 sine kortex atilir tankla anlasicaksin tank birine zihin toplama atacak sen digerine can kurtaran
eyw kardeşim teşekkür ederim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Keşke Mevlana asayı üretmeseydin, şifacı karakteri tek gittiği için düşme olasığı çok yüksek Ashab yeterli olabilirdi sana ama yinede hayırlı olsun derim, bir kaç adım erken başlamış oldun.

Sana tavsiyem olarak,
İyileştirme çemberleri tılsımlarını ve meditasyon tılsımını(büyü kritiği etkileyen mavi tılsım) daimi takmanı ve Şifa Bilgisi 1 takmanı öneriyorum. Böylelikler daha seri olabilirsin.

Yetenekleri nasıl dağıtacağını bilmiyorsan yazabilirim.

Hayırlı günler dilerim,
Ali B.| EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alpay1994 »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Keşke Mevlana asayı üretmeseydin, şifacı karakteri tek gittiği için düşme olasığı çok yüksek Ashab yeterli olabilirdi sana ama yinede hayırlı olsun derim, bir kaç adım erken başlamış oldun.

Sana tavsiyem olarak,
İyileştirme çemberleri tılsımlarını ve meditasyon tılsımını(büyü kritiği etkileyen mavi tılsım) daimi takmanı ve Şifa Bilgisi 1 takmanı öneriyorum. Böylelikler daha seri olabilirsin.

Yetenekleri nasıl dağıtacağını bilmiyorsan yazabilirim.

Hayırlı günler dilerim,
Ali B.| EsedullahŞifa
Bugüne kadar çemberlitaş için 1 kere dahi meditasyona 15 vermiş değilim, büyü kritiği 15 puanda yakalayacaksın sen neyden puan kısıp da veriyosun meditasyona 15 i ben onu anlamış değilim.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Şifacı” sayfasına dön