Yeter artık.
Yeter artık.
sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya
Re: Yeter artık.
Oyundan Düşmen tamamen senden kaynaklanır. Ya Pc de bi sorun vardı Yada İnternetinde. Oyun Son günlerde çok güzel ne atıyor ne donuyor. Ayrıca sana şunu diyim. Yazdıklarını 2-3 kere okumak gerekiyor ne yazdıgını anlayabilmek için.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
1. snn klan bayrağın lodos bayrağı ama arz klanın yazıo bda snn nasıl olduğunu gösterir. 2. onda anlaşılmıcak bişi yok. 3.sen benle uğraşmaya devam et görürsün. 4.internet arada kesilir herkezin ama 5-10 sn lik benim ise öle kesilio
5.niye bu kadar çok hassas bi oyundayız 6. bu düzelsin artık yeter 7. oyun donsun bari o int kesilemelerinde 8. düşmekten bıktım
5.niye bu kadar çok hassas bi oyundayız 6. bu düzelsin artık yeter 7. oyun donsun bari o int kesilemelerinde 8. düşmekten bıktım
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
herkez düşüyorum diyorda bendende düşmüyom anlamıyom sunucular kapanıyor yine oyunda kalıyom bu nasıl işya internet hızı 8 bit 4 çekirdek pc var bundanmı acaba
hadi gençler gözlerinizden öperim
iyi fomrlar 

Dabbe yazdı:Oyundan Düşmen tamamen senden kaynaklanır. Ya Pc de bi sorun vardı Yada İnternetinde. Oyun Son günlerde çok güzel ne atıyor ne donuyor. Ayrıca sana şunu diyim. Yazdıklarını 2-3 kere okumak gerekiyor ne yazdıgını anlayabilmek için.
Son 1 haftadır benimde öle olmaya başladı özellikle son 2 gündür örneğin 5 emdan 3 nü mutlaka düşüyom özellikle son dk larda
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
benim isteğim int kesintisinde oyundan düşmek yerine donsun bari insan yaptığı şeyden çıkmasın olur olmaz zamanlarda düşmek gerçekten kötü 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Haline şükret son 1 dkda düşmüştüm dün.DaRKNiqHT yazdı:sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
DaRKNiqHT yazdı:sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya
kardeş sen pc ne ve int. baktır oyun kasıoyr,donuyorilag var bunlar günümüzde hikaye ben 5 saat oynadım geçen gün oyun bırak atmayı bırak düşmeyi saliselik lag yapmadı bile senn rem bellek yada ağın hızı düşüktür....

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
burhan kanka neden bende olmuyor böyle şeyler
8 bit net var 4 çekirdek pc 1 tb harddisk 8 gb ram 2 gm ekran kartı
bundan dolayımı
hade gözlerinizden öperim
iyi formlar 

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Benim de şöyle ama çok sık düşüyorum:
Çift Çekirdek İşlemci, 2 GB RAM, 512 MB Ekran kartı, 500 GB Hard Disk.
Çift Çekirdek İşlemci, 2 GB RAM, 512 MB Ekran kartı, 500 GB Hard Disk.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı