Yeter artık.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Yeter artık.

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeter artık.

Mesaj gönderen Dabbe »

Oyundan Düşmen tamamen senden kaynaklanır. Ya Pc de bi sorun vardı Yada İnternetinde. Oyun Son günlerde çok güzel ne atıyor ne donuyor. Ayrıca sana şunu diyim. Yazdıklarını 2-3 kere okumak gerekiyor ne yazdıgını anlayabilmek için.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

1. snn klan bayrağın lodos bayrağı ama arz klanın yazıo bda snn nasıl olduğunu gösterir. 2. onda anlaşılmıcak bişi yok. 3.sen benle uğraşmaya devam et görürsün. 4.internet arada kesilir herkezin ama 5-10 sn lik benim ise öle kesilio
5.niye bu kadar çok hassas bi oyundayız 6. bu düzelsin artık yeter 7. oyun donsun bari o int kesilemelerinde 8. düşmekten bıktım
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

herkez düşüyorum diyorda bendende düşmüyom anlamıyom sunucular kapanıyor yine oyunda kalıyom bu nasıl işya internet hızı 8 bit 4 çekirdek pc var bundanmı acaba ;) hadi gençler gözlerinizden öperim ;) iyi fomrlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Dabbe yazdı:Oyundan Düşmen tamamen senden kaynaklanır. Ya Pc de bi sorun vardı Yada İnternetinde. Oyun Son günlerde çok güzel ne atıyor ne donuyor. Ayrıca sana şunu diyim. Yazdıklarını 2-3 kere okumak gerekiyor ne yazdıgını anlayabilmek için.

Son 1 haftadır benimde öle olmaya başladı özellikle son 2 gündür örneğin 5 emdan 3 nü mutlaka düşüyom özellikle son dk larda
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

benim isteğim int kesintisinde oyundan düşmek yerine donsun bari insan yaptığı şeyden çıkmasın olur olmaz zamanlarda düşmek gerçekten kötü :(
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

DaRKNiqHT yazdı:sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya
Haline şükret son 1 dkda düşmüştüm dün. :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

DaRKNiqHT yazdı:sabrım taştı yahu em lerden düşmekten bıktım sabah sabah 3 kere son 5 dk içerisinde em den düştüm bi oyun bu kadar hassas olabilirmi yaw şunu düzeltin yazık benimde sabrım var başkalarınında ama benim sabrım taştı int kesilmesi düzelene kadar bari oyun donsa atmasa ama bu ne atıo anında 5 10 sn lik int kesiltilerinde atıo oyundan bıktım ya

kardeş sen pc ne ve int. baktır oyun kasıoyr,donuyorilag var bunlar günümüzde hikaye ben 5 saat oynadım geçen gün oyun bırak atmayı bırak düşmeyi saliselik lag yapmadı bile senn rem bellek yada ağın hızı düşüktür....
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

burhan kanka neden bende olmuyor böyle şeyler :D 8 bit net var 4 çekirdek pc 1 tb harddisk 8 gb ram 2 gm ekran kartı :D bundan dolayımı :D hade gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Benim de şöyle ama çok sık düşüyorum:
Çift Çekirdek İşlemci, 2 GB RAM, 512 MB Ekran kartı, 500 GB Hard Disk.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön