2015 GameX Fuarı!
2015 GameX Fuarı!
Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: 2015 GameX Fuarı!
Katılım olacağını düşünmüyorum , onun yerine etkinlik yaparlar. Etkinliğin adı da;
Hayalinizdeki Bölge
Hayalinizdeki Bölge
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Gerçek mi,Fake mi?Bbim yazdı:Nerull yazdı:Malesef,bu senede çeşitli aksaklık ve standa olan ilginin düşük olması sebebiyle katılım gerçekleştiremeyeceğiz.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Sparineus yazdı:Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?
İkv katılacak
Are you ready ? Coming Soon. :geek:
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılmayacaklar.
700. mesajımı buna harcadım.
700. mesajımı buna harcadım.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler
Geçen seneki Fuardan ufak bir kare

Aynen kardeşim,fuar eğlenceli.Ama genede bu bağımlısı değil de gene de oynamayı sevdiğim bir oyun olan İKV'nin de orada yer almasını isterdim.Sonuçta gelecek yeni bölge bu oyuna dönecek en az 10 bin kişiyi temsil eder.Biliyoruz ki umutsuzca arada hafta da ayda bir foruma girenler var,neler olmuş neler bitmiş diye.Halen yetkili bir abiden gelmedi cevap,bekliyoruz.showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Eskiden çok vardı senede 2 defa 1 defa Buluşma oluyodu 1 defa Game-X furarı baya saldılarSparineus yazdı:Aynen kardeşim,fuar eğlenceli.Ama genede bu bağımlısı değil de gene de oynamayı sevdiğim bir oyun olan İKV'nin de orada yer almasını isterdim.Sonuçta gelecek yeni bölge bu oyuna dönecek en az 10 bin kişiyi temsil eder.Biliyoruz ki umutsuzca arada hafta da ayda bir foruma girenler var,neler olmuş neler bitmiş diye.Halen yetkili bir abiden gelmedi cevap,bekliyoruz.showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Adam sırf şu fotoyu koymak için bir paragraf yazı yazmışshowmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler