2015 GameX Fuarı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

2015 GameX Fuarı!

Mesaj gönderen Sparineus »

Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: 2015 GameX Fuarı!

Mesaj gönderen mobilsorun »

Katılım olacağını düşünmüyorum , onun yerine etkinlik yaparlar. Etkinliğin adı da;

Hayalinizdeki Bölge
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Bbim yazdı:
Nerull yazdı:Malesef,bu senede çeşitli aksaklık ve standa olan ilginin düşük olması sebebiyle katılım gerçekleştiremeyeceğiz.
Gerçek mi,Fake mi?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sparineus yazdı:Bu sene ki GameX fuarı tarihleri açıklanmış.3 Aralık 2015, Perşembe - 6 Aralık 2015, Pazar tarihlerinde Saat 09:00 - 18:00 arasında olacak fuara sizce İKV katılır mı? Geçen sene ki fuarı es geçmişti yönetim ve buyük bir tepki almıştı.Şİmdi ise bu soruyu onlara sorduğumuzda büyük ihtimal söylemeyecekler.Sizce İKV Bu sene ki fuara katılmalı mı ? Katılmasını ister miydiniz,eğer katılırsa ise nasıl bir bölge beklentini var ? Şahsen ben Kuklacı eklentisinin geleceğini düşünüyorum.''Kuklacının Sırrı'' gibi bir şey olabilir bölge adı.Büyük Hol bölgesinde ki Kuklacı izlerini de biliyoruz.Hol'ün devamı gelir diye düşünüyorum,ya da Kissless gelir.Sizler ne düşünüyorsunuz?

İkv katılacak ;)
Are you ready ? Coming Soon. :geek:
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Katılmayacaklar.

700. mesajımı buna harcadım.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Geçen seneki Fuardan ufak bir kare :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Resim
Aynen kardeşim,fuar eğlenceli.Ama genede bu bağımlısı değil de gene de oynamayı sevdiğim bir oyun olan İKV'nin de orada yer almasını isterdim.Sonuçta gelecek yeni bölge bu oyuna dönecek en az 10 bin kişiyi temsil eder.Biliyoruz ki umutsuzca arada hafta da ayda bir foruma girenler var,neler olmuş neler bitmiş diye.Halen yetkili bir abiden gelmedi cevap,bekliyoruz.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Sparineus yazdı:
showmaster yazdı:Valla katılsın veya katılmasın Game-X fuarları her zaman çok güzel geçiyor geçen sene katılmamasına ragmen sunucudan bi kaç arkadaşla buluşmuştuk ve güzel vakit geçirmiştik . Eger yine katılım olmazsa gelebilecek arkadaşlar gelir yine İKV ciler olarak bi tarafta toplanır muhabbet ederiz . Zaten stand açtıklarında da pek bi aktivite olmuyor yarışma oluyo kazanana 1000 akçe felan . Öneridir özellikle Tılsım sunucusundan katılım gösterecek olursa ulaşabilirler

Resim
Aynen kardeşim,fuar eğlenceli.Ama genede bu bağımlısı değil de gene de oynamayı sevdiğim bir oyun olan İKV'nin de orada yer almasını isterdim.Sonuçta gelecek yeni bölge bu oyuna dönecek en az 10 bin kişiyi temsil eder.Biliyoruz ki umutsuzca arada hafta da ayda bir foruma girenler var,neler olmuş neler bitmiş diye.Halen yetkili bir abiden gelmedi cevap,bekliyoruz.
Eskiden çok vardı senede 2 defa 1 defa Buluşma oluyodu 1 defa Game-X furarı baya saldılar
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Forum tayfası da katılabilir mi acaba buluşmanıza :P
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Resim
Adam sırf şu fotoyu koymak için bir paragraf yazı yazmış
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön