Rütbe tasarım ve geliştirme çalışmaları #1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Rütbe tasarım ve geliştirme çalışmaları #1

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba arkadaşlar,

Aklımda bazı fikirler var, evet gerçekleşmicek ama olsun yinede sizinle paylaşmak istedim.
Konuda görmüş olduğunuz üzere, İKV'de mareşal rütbe görmek artık çok basitleşti diyebiliriz ve o rütbeyi yapmak ne kadar zor olduğunuda biliyorum fakat rütbe yapmak sadece görünüş ve gözlük, tılsım çekmekle olmamasını olduğunu düşünüyorum. Karaktere yapılan olan rütbe karaktere savunma vermesi lazım. Bir nevi karaktere özellik diyebiliriz. Fakat bu özellikler hasardan ziyade savunma türü olarak işlemeli çünkü gelen bir çok genişleme paketinde karakterin hep güçlülüğü üzerine çalışmalar yapılmış hiç savunma üzerine yapılmamış bunun üzerine şunları düşündüm.

=) Rütbeyi mareşal yaptıktan sonra, Handan Hanıma veya da İsmet Beye girerek rütbemi geliştirmek istiyorum tarzında bir yazı gelicek. Rütbeyi geliştirmek için ilk etapta 100m verilcek geliştirildiği zaman özellik olarak karaktere,
- Tüm dirençlere 10 artış !
- 1000 veyada 500 can artışı !
- 20 bin savunma !
- Karizmayı %110 yapma !
Bunun gibi özellikler gelebilir tabiki bunlar değiştirile bilir.
Toplam 9 aşamadan oluşucak bu özellikler ve 1.000.000.000 para gidicek para gidicek fakat karaktere süresiz özellikler gelicek. Her 1 m Klan parasında bir gidilcek.
En son verilcek parada ise rütbemiz Ay Yıldız haline gelicek
Resim
Toplamda
- 9000 enerji
- Tüm dirençlere 90 artış
- Karizma % 200
- 180 bin savunma, olucaktır.

Tartışmaya yönelik cevaplar illaki olucaktır. Fakat şunu belirtmek isterim merak etmeyin gerçek olucak bişey değil :) Sadece hoş bir konu olmasını belirttim.
Para miktarı çok diyen olabilir, bence değil çünkü karakter bu özellikleri alınca çok güçlü bir hal alıcaktır. Nice tılsım reçetelerine 900m para veriliyor.
Eklenebilicek yerler var tabiki bazı özellikler değiştirile bilir yenileri eklene bilir.

Herkese iyi forumlar dilerim !
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Rütbe tasarım ve geliştirme çalışmaları #1

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyuna Klan Parası üzerinden bir eklenti gelecek olursa öncelikle naylon kp'nin önüne geçilmesi gerekir.Şuanda Mareşal rütbesine ulaşan tüm oyuncular karizma satın alarak bu rütbeye ulaştılar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Jackx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Jackx »

Hiç Fena Değil.
Kullanıcı avatarı
SEIRIN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SEIRIN »

Ben beğendim hoş fikirler. 8-)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

İğrenç olmuş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Rütben mareşal ve rütbeni geliştirmek için niye para vereceksin ki? Klanının sana para vermesi lazım :P :)
Yeni eklenti gelecekse ve bu klan parası vb. yönde kullanılacaksa NAYLON KP işine son verdirilmeli. Ben kendi emeğimle yaklaşık 2 yılda 2 yıldız mavi rütbe yaptım, millet 2 haftada mareşal oluyor. Adalet bunun neresinde? :)
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

İKV'de mareşal rütbe görmek artık çok basitleşti diyebiliriz ve o rütbeyi yapmak ne kadar zor olduğunuda biliyorum
burdan sonra okumadım
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

39 seviye zamanında ilk 100 gibi bir etkinlik vardı ilk 500 de olabilir tam hatırlayamadım. Beyazköşkde ilk 30 a kadar girebilmiştim ama o zaman oyunda açık vardı herkes onu kullanarak giriyordu listeye biz savaşarak veya karizma alarak çok zevkli oluyordu zaten oyunun altın dönemi 39 seviye zamanıdır keşke öyle bir etkinlik olsa diyeceğim ama şuan mareşal karakter yapmak 1-2 hafta sürüyor en fazla o zamanlar 3 yıldız mavi ötesi yoktu.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
KILLERA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KILLERA »

Vezirx27 yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Aklımda bazı fikirler var, evet gerçekleşmicek ama olsun yinede sizinle paylaşmak istedim.
Konuda görmüş olduğunuz üzere, İKV'de mareşal rütbe görmek artık çok basitleşti diyebiliriz ve o rütbeyi yapmak ne kadar zor olduğunuda biliyorum fakat rütbe yapmak sadece görünüş ve gözlük, tılsım çekmekle olmamasını olduğunu düşünüyorum. Karaktere yapılan olan rütbe karaktere savunma vermesi lazım. Bir nevi karaktere özellik diyebiliriz. Fakat bu özellikler hasardan ziyade savunma türü olarak işlemeli çünkü gelen bir çok genişleme paketinde karakterin hep güçlülüğü üzerine çalışmalar yapılmış hiç savunma üzerine yapılmamış bunun üzerine şunları düşündüm.

=) Rütbeyi mareşal yaptıktan sonra, Handan Hanıma veya da İsmet Beye girerek rütbemi geliştirmek istiyorum tarzında bir yazı gelicek. Rütbeyi geliştirmek için ilk etapta 100m verilcek geliştirildiği zaman özellik olarak karaktere,
- Tüm dirençlere 10 artış !
- 1000 veyada 500 can artışı !
- 20 bin savunma !
- Karizmayı %110 yapma !
Bunun gibi özellikler gelebilir tabiki bunlar değiştirile bilir.
Toplam 9 aşamadan oluşucak bu özellikler ve 1.000.000.000 para gidicek para gidicek fakat karaktere süresiz özellikler gelicek. Her 1 m Klan parasında bir gidilcek.
En son verilcek parada ise rütbemiz Ay Yıldız haline gelicek
Resim
Toplamda
- 9000 enerji
- Tüm dirençlere 90 artış
- Karizma % 200
- 180 bin savunma, olucaktır.

Tartışmaya yönelik cevaplar illaki olucaktır. Fakat şunu belirtmek isterim merak etmeyin gerçek olucak bişey değil :) Sadece hoş bir konu olmasını belirttim.
Para miktarı çok diyen olabilir, bence değil çünkü karakter bu özellikleri alınca çok güçlü bir hal alıcaktır. Nice tılsım reçetelerine 900m para veriliyor.
Eklenebilicek yerler var tabiki bazı özellikler değiştirile bilir yenileri eklene bilir.

Herkese iyi forumlar dilerim !
Bence para yerine KP kullanımı daha iyi olur ama fikirine saygı duyuyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön