Aklımda bazı fikirler var, evet gerçekleşmicek ama olsun yinede sizinle paylaşmak istedim.
Konuda görmüş olduğunuz üzere, İKV'de mareşal rütbe görmek artık çok basitleşti diyebiliriz ve o rütbeyi yapmak ne kadar zor olduğunuda biliyorum fakat rütbe yapmak sadece görünüş ve gözlük, tılsım çekmekle olmamasını olduğunu düşünüyorum. Karaktere yapılan olan rütbe karaktere savunma vermesi lazım. Bir nevi karaktere özellik diyebiliriz. Fakat bu özellikler hasardan ziyade savunma türü olarak işlemeli çünkü gelen bir çok genişleme paketinde karakterin hep güçlülüğü üzerine çalışmalar yapılmış hiç savunma üzerine yapılmamış bunun üzerine şunları düşündüm.
- Tüm dirençlere 10 artış !
- 1000 veyada 500 can artışı !
- 20 bin savunma !
- Karizmayı %110 yapma !
Bunun gibi özellikler gelebilir tabiki bunlar değiştirile bilir.
Toplam 9 aşamadan oluşucak bu özellikler ve 1.000.000.000 para gidicek para gidicek fakat karaktere süresiz özellikler gelicek. Her 1 m Klan parasında bir gidilcek.
En son verilcek parada ise rütbemiz Ay Yıldız haline gelicek

Toplamda
- 9000 enerji
- Tüm dirençlere 90 artış
- Karizma % 200
- 180 bin savunma, olucaktır.
Tartışmaya yönelik cevaplar illaki olucaktır. Fakat şunu belirtmek isterim merak etmeyin gerçek olucak bişey değil
Para miktarı çok diyen olabilir, bence değil çünkü karakter bu özellikleri alınca çok güçlü bir hal alıcaktır. Nice tılsım reçetelerine 900m para veriliyor.
Eklenebilicek yerler var tabiki bazı özellikler değiştirile bilir yenileri eklene bilir.
Herkese iyi forumlar dilerim !