öncelikle herkezi tüm sancak oyuncularını selamlarım . arkadslar ben sunucuya beyaz koskten geldim birilerinin ısrarıyla sunucuda uzun bi süre zaman gecirdim bu süre icinde dostlarımda oldu karşıtlarımda . fakat bunun bir oyun oldugunu unutan pek cok arkadasımız var . bu hem benm yakınımda vardır hemde sunucu icerisinde . ve artık ara vermenin zamanı geldigini düsünüyorum. herkez hakkını helal etsin.
Saygılarla...
Gökxyancy den veda !!
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Gökxyancy den veda !!
'' LaZpApAzZ '
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
Re: Gökxyancy den veda !!
Hakkımız warsa helal olsun..Gokxyancy yazdı: öncelikle herkezi tüm sancak oyuncularını selamlarım . arkadslar ben sunucuya beyaz koskten geldim birilerinin ısrarıyla sunucuda uzun bi süre zaman gecirdim bu süre icinde dostlarımda oldu karşıtlarımda . fakat bunun bir oyun oldugunu unutan pek cok arkadasımız var . bu hem benm yakınımda vardır hemde sunucu icerisinde . ve artık ara vermenin zamanı geldigini düsünüyorum. herkez hakkını helal etsin.
Saygılarla...
Ama sunu unutma ki it ürür kervan yürür..
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Hakkım waRsa heLaL oLSun.. ReeL hayatta baŞaRıLar diLerm..
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
- DermanPasa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
SEVGİSİZ YANCY SENİ SÖVEREK ARAMIZDAN GİTMENİ BÜYÜK Bİ BAYRAMLA KUTLUYORUM.EBENİN GUZİNE KADAR YOLUN WAR.BİDA DÖNME YOKSA VALİDEN MUCKX YAPARIM AKILLI OL ADAM OL.ONUN BUNUN EVLADI Sİ3 qo
BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE SOYTARILAR COŞAR..BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE EFELENİR ÇAKALLAR..VERİLEN HER ARANIN 1 SONU WARDIR.BİZ MEKANA GELİNCE TÜM KÖPEKLER AYAĞA KALKAR. .
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
işte haysiyetsz ve kişiliksiz birisi oldugun bu yazından belli ben sözü sunucuya brakıorm egerki sen adamsan söyle bana kim oldugunuda ona göre lafımı söyliyim dünkü cocuk .DermanPasa yazdı:SEVGİSİZ YANCY SENİ SÖVEREK ARAMIZDAN GİTMENİ BÜYÜK Bİ BAYRAMLA KUTLUYORUM.EBENİN GUZİNE KADAR YOLUN WAR.BİDA DÖNME YOKSA VALİDEN MUCKX YAPARIM AKILLI OL ADAM OL.ONUN BUNUN EVLADI Sİ3 qo
'' LaZpApAzZ '