Gökxyancy den veda !!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Gökxyancy den veda !!

Mesaj gönderen Gokxyancy »

öncelikle herkezi tüm sancak oyuncularını selamlarım . arkadslar ben sunucuya beyaz koskten geldim birilerinin ısrarıyla sunucuda uzun bi süre zaman gecirdim bu süre icinde dostlarımda oldu karşıtlarımda . fakat bunun bir oyun oldugunu unutan pek cok arkadasımız var . bu hem benm yakınımda vardır hemde sunucu icerisinde . ve artık ara vermenin zamanı geldigini düsünüyorum. herkez hakkını helal etsin.
Saygılarla...
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Gökxyancy den veda !!

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

Gokxyancy yazdı: öncelikle herkezi tüm sancak oyuncularını selamlarım . arkadslar ben sunucuya beyaz koskten geldim birilerinin ısrarıyla sunucuda uzun bi süre zaman gecirdim bu süre icinde dostlarımda oldu karşıtlarımda . fakat bunun bir oyun oldugunu unutan pek cok arkadasımız var . bu hem benm yakınımda vardır hemde sunucu icerisinde . ve artık ara vermenin zamanı geldigini düsünüyorum. herkez hakkını helal etsin.
Saygılarla...
Hakkımız warsa helal olsun..

Ama sunu unutma ki it ürür kervan yürür..
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xJokerx24 »

Hakkım waRsa heLaL oLSun.. ReeL hayatta baŞaRıLar diLerm..
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Kullanıcı avatarı
DermanPasa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DermanPasa »

SEVGİSİZ YANCY SENİ SÖVEREK ARAMIZDAN GİTMENİ BÜYÜK Bİ BAYRAMLA KUTLUYORUM.EBENİN GUZİNE KADAR YOLUN WAR.BİDA DÖNME YOKSA VALİDEN MUCKX YAPARIM AKILLI OL ADAM OL.ONUN BUNUN EVLADI Sİ3 qo
BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE SOYTARILAR COŞAR..BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE EFELENİR ÇAKALLAR..VERİLEN HER ARANIN 1 SONU WARDIR.BİZ MEKANA GELİNCE TÜM KÖPEKLER AYAĞA KALKAR. .
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

DermanPasa yazdı:SEVGİSİZ YANCY SENİ SÖVEREK ARAMIZDAN GİTMENİ BÜYÜK Bİ BAYRAMLA KUTLUYORUM.EBENİN GUZİNE KADAR YOLUN WAR.BİDA DÖNME YOKSA VALİDEN MUCKX YAPARIM AKILLI OL ADAM OL.ONUN BUNUN EVLADI Sİ3 qo
işte haysiyetsz ve kişiliksiz birisi oldugun bu yazından belli ben sözü sunucuya brakıorm egerki sen adamsan söyle bana kim oldugunuda ona göre lafımı söyliyim dünkü cocuk .
'' LaZpApAzZ '

“Genel Sohbet” sayfasına dön