Başlamalımıyım ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ErayBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Başlamalımıyım ?

Mesaj gönderen ErayBey »

Merhaba arkadaşlar daha önce bu oyunu oynamıştım ama bazı özel nedenlerden dolayı bırakmıştım şimdi başlamalımıyım sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Başlamalımıyım ?

Mesaj gönderen masivaa »

Bir tane ps4 al oyunlarıyla aksessuarlarıyla 5 bin tl 7 bin tl patlar plus vs ordada var yani taş çatlasa 8 bin tl ye 6-7 sene götürür seni eşsiz grafikler ve multiplayer oyun seçenekleri orada da var ve her ay bir yeni oyun çıkmakta ...için bile alınır her zevke hitap ediyor ben bu oyunu yıllar yıllar evvel bıraktım ama bırakana kadar 15 bin tl rahat harcamışımdır.. Kendine acı ve başlama bu oyuna parana ve zamanına kıymadan bu oyunda bir hiçsin ve mok gibi grafikler
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

masivaa yazdı:Bir tane ps4 al oyunlarıyla aksessuarlarıyla 5 bin tl 7 bin tl patlar plus vs ordada var yani taş çatlasa 8 bin tl ye 6-7 sene götürür seni eşsiz grafikler ve multiplayer oyun seçenekleri orada da var ve her ay bir yeni oyun çıkmakta ... için bile alınır her zevke hitap ediyor ben bu oyunu yıllar yıllar evvel bıraktım ama bırakana kadar 15 bin tl rahat harcamışımdır.. Kendine acı ve başlama bu oyuna
O kadar para bu oyunda nereye gidiyo ki toki ev veriyo o paraya.Bu arada ps4 fikri 10 numara. ps4+ project morpheus sanal gözlük ya da pc + ... tam sürüm mükemmel olur
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Kardesim sana sadece sunu soyluyorum aklin varsa uzak dur
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Tertip