Başlamalımıyım ?
Başlamalımıyım ?
Merhaba arkadaşlar daha önce bu oyunu oynamıştım ama bazı özel nedenlerden dolayı bırakmıştım şimdi başlamalımıyım sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Re: Başlamalımıyım ?
Bir tane ps4 al oyunlarıyla aksessuarlarıyla 5 bin tl 7 bin tl patlar plus vs ordada var yani taş çatlasa 8 bin tl ye 6-7 sene götürür seni eşsiz grafikler ve multiplayer oyun seçenekleri orada da var ve her ay bir yeni oyun çıkmakta ...için bile alınır her zevke hitap ediyor ben bu oyunu yıllar yıllar evvel bıraktım ama bırakana kadar 15 bin tl rahat harcamışımdır.. Kendine acı ve başlama bu oyuna parana ve zamanına kıymadan bu oyunda bir hiçsin ve mok gibi grafikler

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Re: Başlamalımıyım ?
O kadar para bu oyunda nereye gidiyo ki toki ev veriyo o paraya.Bu arada ps4 fikri 10 numara. ps4+ project morpheus sanal gözlük ya da pc + ... tam sürüm mükemmel olurmasivaa yazdı:Bir tane ps4 al oyunlarıyla aksessuarlarıyla 5 bin tl 7 bin tl patlar plus vs ordada var yani taş çatlasa 8 bin tl ye 6-7 sene götürür seni eşsiz grafikler ve multiplayer oyun seçenekleri orada da var ve her ay bir yeni oyun çıkmakta ... için bile alınır her zevke hitap ediyor ben bu oyunu yıllar yıllar evvel bıraktım ama bırakana kadar 15 bin tl rahat harcamışımdır.. Kendine acı ve başlama bu oyuna