Lonca Pasaportu Hakkında...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Lonca Pasaportu Hakkında...

Mesaj gönderen MuratABI »

Herkesin bildiği gibi Bir Lonca üyesi olmak istiyorsanız Lonca pasaportu almak zorundasınız. Peki Eyvallah diyelim ve paramızı yatırıp pasaportumuzu alalım evet pasaportumuzu aldık bir lonca kurduk veya bir arkadaşımızın loncasına girdik.

Hop 3 gün sonra plus bitti ve ben parasını verip girdiğim loncama yazı yazamıyorum hayda bu nasıl iştir ya demezlermi ?
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Lonca Pasaportu Hakkında...

Mesaj gönderen SeRRuh »

MuratABI yazdı:Herkesin bildiği gibi Bir Lonca üyesi olmak istiyorsanız Lonca pasaportu almak zorundasınız. Peki Eyvallah diyelim ve paramızı yatırıp pasaportumuzu alalım evet pasaportumuzu aldık bir lonca kurduk veya bir arkadaşımızın loncasına girdik.

Hop 3 gün sonra plus bitti ve ben parasını verip girdiğim loncama yazı yazamıyorum hayda bu nasıl iştir ya demezlermi ?
Lonca kanalına yazabilmek için plus istemeseydi şahane olurdu :)
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Lonca kanalına yazmak için plus istenmesi tamamiyle saçmalık. Birde lonca mensubu kişiler plusları olmadığında LP kasamıyor. Küfür edilse daha iyi bu nasıl bir mantıktır :) Yakında plus paketi bittiği için lonca başkanı, kendi üyesini atamaz duruma gelecek diye korkuyorum.
Oyuncularınıza para harcatmak için başka yollar deneyin...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

VoLKaNNuRi yazdı:Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Lonca kanalına yazmak için plus istenmesi tamamiyle saçmalık. Birde lonca mensubu kişiler plusları olmadığında LP kasamıyor. Küfür edilse daha iyi bu nasıl bir mantıktır :) Yakında plus paketi bittiği için lonca başkanı, kendi üyesini atamaz duruma gelecek diye korkuyorum.
Oyuncularınıza para harcatmak için başka yollar deneyin...

Tamamen Aynı Fikirdeyim +1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön