Herkesin bildiği gibi Bir Lonca üyesi olmak istiyorsanız Lonca pasaportu almak zorundasınız. Peki Eyvallah diyelim ve paramızı yatırıp pasaportumuzu alalım evet pasaportumuzu aldık bir lonca kurduk veya bir arkadaşımızın loncasına girdik.
Hop 3 gün sonra plus bitti ve ben parasını verip girdiğim loncama yazı yazamıyorum hayda bu nasıl iştir ya demezlermi ?
Lonca Pasaportu Hakkında...
Lonca Pasaportu Hakkında...
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Lonca Pasaportu Hakkında...
Lonca kanalına yazabilmek için plus istemeseydi şahane olurduMuratABI yazdı:Herkesin bildiği gibi Bir Lonca üyesi olmak istiyorsanız Lonca pasaportu almak zorundasınız. Peki Eyvallah diyelim ve paramızı yatırıp pasaportumuzu alalım evet pasaportumuzu aldık bir lonca kurduk veya bir arkadaşımızın loncasına girdik.
Hop 3 gün sonra plus bitti ve ben parasını verip girdiğim loncama yazı yazamıyorum hayda bu nasıl iştir ya demezlermi ?
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Lonca kanalına yazmak için plus istenmesi tamamiyle saçmalık. Birde lonca mensubu kişiler plusları olmadığında LP kasamıyor. Küfür edilse daha iyi bu nasıl bir mantıktır
Yakında plus paketi bittiği için lonca başkanı, kendi üyesini atamaz duruma gelecek diye korkuyorum.
Oyuncularınıza para harcatmak için başka yollar deneyin...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
VoLKaNNuRi yazdı:Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Lonca kanalına yazmak için plus istenmesi tamamiyle saçmalık. Birde lonca mensubu kişiler plusları olmadığında LP kasamıyor. Küfür edilse daha iyi bu nasıl bir mantıktırYakında plus paketi bittiği için lonca başkanı, kendi üyesini atamaz duruma gelecek diye korkuyorum.
Tamamen Aynı Fikirdeyim +1