yardım acillllllllllllll

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sonsamuray
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

yardım acillllllllllllll

Mesaj gönderen Sonsamuray »

Playstore kutu aldım epin geldi fakat şifre gelmedi yönetici arkadaşlar bi bilgi verin lütfennn
Resim
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Re: yardım acillllllllllllll

Mesaj gönderen LatveriA »

LatveriA yazdı:Playstore üzerinden yapılan alışverişlere bizlerin doğrudan müdahalesi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili 444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) bağlanarak sorununuzu dile getirip bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Bilginize.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonsamuray
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonsamuray »

LatveriA yazdı:
LatveriA yazdı:Playstore üzerinden yapılan alışverişlere bizlerin doğrudan müdahalesi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili 444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) bağlanarak sorununuzu dile getirip bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Bilginize.

La nasıl bulunamamaktadır nie ozaman Playstore geçiyosunz mobil ödemeyi kaldırıyosunuz yahu
Resim
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Oyunumuzun resmi distribütörü Playstore'dur. Alışveriş/ödeme sorunlarıyla ilgili size yardımcı olabilecek bir birim zaten var. İlgili numaradan irtibata geçmenizi rica ediyorum.

İlaveten, Playstore hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi de kontrol etmenizde fayda var.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön