yardım acillllllllllllll
- Sonsamuray
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
yardım acillllllllllllll
Playstore kutu aldım epin geldi fakat şifre gelmedi yönetici arkadaşlar bi bilgi verin lütfennn

Re: yardım acillllllllllllll
LatveriA yazdı:Playstore üzerinden yapılan alışverişlere bizlerin doğrudan müdahalesi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili 444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) bağlanarak sorununuzu dile getirip bilgi talebinde bulunabilirsiniz.
Bilginize.

- Sonsamuray
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
LatveriA yazdı:LatveriA yazdı:Playstore üzerinden yapılan alışverişlere bizlerin doğrudan müdahalesi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili 444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) bağlanarak sorununuzu dile getirip bilgi talebinde bulunabilirsiniz.
Bilginize.
La nasıl bulunamamaktadır nie ozaman Playstore geçiyosunz mobil ödemeyi kaldırıyosunuz yahu

Oyunumuzun resmi distribütörü Playstore'dur. Alışveriş/ödeme sorunlarıyla ilgili size yardımcı olabilecek bir birim zaten var. İlgili numaradan irtibata geçmenizi rica ediyorum.
İlaveten, Playstore hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi de kontrol etmenizde fayda var.
İlaveten, Playstore hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi de kontrol etmenizde fayda var.