" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

" Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen quenT061 »

Baslıktada qörüldüqü üzeRe bu cabulculaR ben "sünqerbob" kp acını kestim die bana daLan onu savunup beni kesmeye kalkısan ve pert olup qidip ezme loncasını toplayarak bab-ali de aklı sıRa baskın yapan bebeler ..

Emin oLun bana bulastıqınıza pişman edicem eceliniz olucam "Ultra " die lonca acaRak bütün ezmeler toplantınız ve kendinizi bi .. sanmaya basladınız bana bulastıqınıza pişman olucaksınız ... Bana kp acıyım diemiorsnz da arkadan dalıo qöya ezmeyi savunuosnz bunun acısını alıcam sizden adam edicem sizi önerim loncayı kapayın ;) ;)
GueNT
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))

Mesaj gönderen katakuli »

Tam destek :!:
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraxreis »

:) cok komıksın ya sen mılletı keserken kesıyosun Loncadakıler senı kesınce loncadakıler suclu oluyo ben oLayı bıLmıyorum ama eger bı sorunun varsa geL benımle konus mılletı rezıl etmeye hakkın yok sen dedın dıye de Loncayı kapatıcak dıyıLım smdı ısıne bak oke
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

bu konu kapandı bitti olay.karika tam desteği de bi ara görürsün ? senin ne derdin var

Tydixx
Bozkurtydixx
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Mustafa'ya (Quent) güvenim tamdır.Durup dururken dalmaz.Sizin tabirinizle 'Milleti kesmez'.Konu foruma kadar geldiyse mutlaka vardır birşey.O yüzden 'Tam destek'.'Tam desteği görürsün?' demişsin. O soru işareti ne oluyor :lol: ?
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Özellikle babalide 3 - 5 Zıt klan mensubu birlikte olarak tek gördükleri klan mensubuna dalmayı çok iyi bildikleri gibi teke tek karşılaştıklarında depara kuvvet kaçmasını da çok iyi biliyorlar :D . Bu kişilere genelde "ezik" diye tabir edilen kendine güveni olmayan çoluk çocuk topluluğu diyorum . HA abi , abla diyip de senı tek gördüğünde yanına aldığı adamlarla dalan sonrada özür mesajı çekenler de var onlar ayrı karaktersiz ;)

Klanlar Birbirine Düşmandır. Savaş Her zaman olacaktır. Ama bunu adam gibi yapmak yerine Sürü hesabı tek bulduğuna saldır teke tek çıktıgında kaç hesabı yaparsan bu başka birşeye girer
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

ORHANBEY yazdı:Özellikle babalide 3 - 5 Zıt klan mensubu birlikte olarak tek gördükleri klan mensubuna dalmayı çok iyi bildikleri gibi teke tek karşılaştıklarında depara kuvvet kaçmasını da çok iyi biliyorlar :D . Bu kişilere genelde "ezik" diye tabir edilen kendine güveni olmayan çoluk çocuk topluluğu diyorum . HA abi , abla diyip de senı tek gördüğünde yanına aldığı adamlarla dalan sonrada özür mesajı çekenler de var onlar ayrı karaktersiz ;)

Klanlar Birbirine Düşmandır. Savaş Her zaman olacaktır. Ama bunu adam gibi yapmak yerine Sürü hesabı tek bulduğuna saldır teke tek çıktıgında kaç hesabı yaparsan bu başka birşeye girer

Yada Berru hanım gibi, yeraltı girişinin önünde vs atar, öleceği zaman yeraltına kaçar :D
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Ultraxreis yazdı::) cok komıksın ya sen mılletı keserken kesıyosun Loncadakıler senı kesınce loncadakıler suclu oluyo ben oLayı bıLmıyorum ama eger bı sorunun varsa geL benımle konus mılletı rezıl etmeye hakkın yok sen dedın dıye de Loncayı kapatıcak dıyıLım smdı ısıne bak oke
Tebrikler güzel yorum.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

karıştırdın ?

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Titxdelikurt yazdı:Yada Berru hanım gibi, yeraltı girişinin önünde vs atar, öleceği zaman yeraltına kaçar :D
Hopps ! :D

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Sorun bitti diyorum hala arkasından destek çıkıp loncayı kötülemeyin.Bi anlaşmazlık olmuş çözüldü , daha fazla karışmanıza gerek yok yani :)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön