Emin oLun bana bulastıqınıza pişman edicem eceliniz olucam "Ultra " die lonca acaRak bütün ezmeler toplantınız ve kendinizi bi .. sanmaya basladınız bana bulastıqınıza pişman olucaksınız ... Bana kp acıyım diemiorsnz da arkadan dalıo qöya ezmeyi savunuosnz bunun acısını alıcam sizden adam edicem sizi önerim loncayı kapayın
" Ultra " ezmeler topluluğu :))
" Ultra " ezmeler topluluğu :))
Baslıktada qörüldüqü üzeRe bu cabulculaR ben "sünqerbob" kp acını kestim die bana daLan onu savunup beni kesmeye kalkısan ve pert olup qidip ezme loncasını toplayarak bab-ali de aklı sıRa baskın yapan bebeler ..
Emin oLun bana bulastıqınıza pişman edicem eceliniz olucam "Ultra " die lonca acaRak bütün ezmeler toplantınız ve kendinizi bi .. sanmaya basladınız bana bulastıqınıza pişman olucaksınız ... Bana kp acıyım diemiorsnz da arkadan dalıo qöya ezmeyi savunuosnz bunun acısını alıcam sizden adam edicem sizi önerim loncayı kapayın
GueNT
Re: " Ultra " ezmeler topluluğu :))
Tam destek :!:
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
bu konu kapandı bitti olay.karika tam desteği de bi ara görürsün ? senin ne derdin var
Tydixx
Bozkurtydixx
Tydixx
Bozkurtydixx
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Mustafa'ya (Quent) güvenim tamdır.Durup dururken dalmaz.Sizin tabirinizle 'Milleti kesmez'.Konu foruma kadar geldiyse mutlaka vardır birşey.O yüzden 'Tam destek'.'Tam desteği görürsün?' demişsin. O soru işareti ne oluyor :lol: ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Özellikle babalide 3 - 5 Zıt klan mensubu birlikte olarak tek gördükleri klan mensubuna dalmayı çok iyi bildikleri gibi teke tek karşılaştıklarında depara kuvvet kaçmasını da çok iyi biliyorlar
. Bu kişilere genelde "ezik" diye tabir edilen kendine güveni olmayan çoluk çocuk topluluğu diyorum . HA abi , abla diyip de senı tek gördüğünde yanına aldığı adamlarla dalan sonrada özür mesajı çekenler de var onlar ayrı karaktersiz
Klanlar Birbirine Düşmandır. Savaş Her zaman olacaktır. Ama bunu adam gibi yapmak yerine Sürü hesabı tek bulduğuna saldır teke tek çıktıgında kaç hesabı yaparsan bu başka birşeye girer
Klanlar Birbirine Düşmandır. Savaş Her zaman olacaktır. Ama bunu adam gibi yapmak yerine Sürü hesabı tek bulduğuna saldır teke tek çıktıgında kaç hesabı yaparsan bu başka birşeye girer
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
ORHANBEY yazdı:Özellikle babalide 3 - 5 Zıt klan mensubu birlikte olarak tek gördükleri klan mensubuna dalmayı çok iyi bildikleri gibi teke tek karşılaştıklarında depara kuvvet kaçmasını da çok iyi biliyorlar. Bu kişilere genelde "ezik" diye tabir edilen kendine güveni olmayan çoluk çocuk topluluğu diyorum . HA abi , abla diyip de senı tek gördüğünde yanına aldığı adamlarla dalan sonrada özür mesajı çekenler de var onlar ayrı karaktersiz
![]()
Yada Berru hanım gibi, yeraltı girişinin önünde vs atar, öleceği zaman yeraltına kaçar
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Tebrikler güzel yorum.Ultraxreis yazdı:cok komıksın ya sen mılletı keserken kesıyosun Loncadakıler senı kesınce loncadakıler suclu oluyo ben oLayı bıLmıyorum ama eger bı sorunun varsa geL benımle konus mılletı rezıl etmeye hakkın yok sen dedın dıye de Loncayı kapatıcak dıyıLım smdı ısıne bak oke
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
karıştırdın ?
Hopps !Titxdelikurt yazdı:Yada Berru hanım gibi, yeraltı girişinin önünde vs atar, öleceği zaman yeraltına kaçar
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sorun bitti diyorum hala arkasından destek çıkıp loncayı kötülemeyin.Bi anlaşmazlık olmuş çözüldü , daha fazla karışmanıza gerek yok yani 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon