Merhaba arkadaşlar ,
Başlıkta belirttiğim tılsımı üretmek için niyetlendim . Fakat net bilgi sahibi değilim . Bu tılsımı kullanan , gazap modundayken hiç bir büyü şifa itemi yokken ( full hidroflorik olduğunuzu düşünün ) düz de ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Ya da en çok büyü şifa veren mevlana asa ve mevlana ceketi giydiğimizde ( vs anında hızlı bir şekilde giyip can basmak için ) düz ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Gibi sorulara cevap verebilirse çok mutlu olurum . Resim destekli paylaşırsanız sadece benim için değil merak eden herkes için faydalı olucağını düşünüyorum .
Herkese iyi oyunlar dilerim .
Tılsım-Gazap
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Re: Tılsım-Gazap
Kaç can bastığını bilmiyorum ama gazapçı bir asit şifacı ile ws attığımda ve bu mavi gazap tılsımı varsa kaybediyorum elini mev parlak asasını alıp fulluyor kendini ... Güzel bir tılsım
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kardes
yaparimbilirsin2 yazdı:Merhaba arkadaşlar ,
Başlıkta belirttiğim tılsımı üretmek için niyetlendim . Fakat net bilgi sahibi değilim . Bu tılsımı kullanan , gazap modundayken hiç bir büyü şifa itemi yokken ( full hidroflorik olduğunuzu düşünün ) düz de ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Ya da en çok büyü şifa veren mevlana asa ve mevlana ceketi giydiğimizde ( vs anında hızlı bir şekilde giyip can basmak için ) düz ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Gibi sorulara cevap verebilirse çok mutlu olurum . Resim destekli paylaşırsanız sadece benim için değil merak eden herkes için faydalı olucağını düşünüyorum .
Herkese iyi oyunlar dilerim .
üstüne şifa veren hiç bir item takmazsan 1-1.5k taş çatlasın 2k basar.
Eğer eline mevlana^ ve ceketini takıp basarsan 3-3.5-4k gibi şifalar basarsın.
-
- Acemi Savaşçı
Teşekkür ederim . Fakat o tılsımı kullanacağım zaman 30 puandan vazgeçip iyileştirme ve bilgisine vermem gerekicek . O zaman yetenek dağılımı nasıl olmalı ? Dirençten kısarsam bu seferde büyücülere karşı zayıf olucam ya da gazapçı diğer şifacılara karşı ? Öneriniz var mı bu durum için ?
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar o tılsımı niye ezikliyorsunuz ki dino iksir falan üretme diye ws ci bi şifacı için olmazsa olmaz bi tılsım doğru kombinasyonla klan savaşlarında da ws dede dağıtır... Şifacı oynamayı seviyorsan kesinlikle üret kardeşim .
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
element direncine ver puanını zaten diğer gazap şifacılarıda bu tılsıma sahipsa onlarda sana karşı zayıf olur ama iyileştirmeye vermedilerse senin avantajın 3 saniyede bir kendine mev asan ile 4k can basmandarkkniqht1 yazdı:Şöyle bişeyde yapabilirsin ;yaparimbilirsin2 yazdı:Teşekkür ederim . Fakat o tılsımı kullanacağım zaman 30 puandan vazgeçip iyileştirme ve bilgisine vermem gerekicek . O zaman yetenek dağılımı nasıl olmalı ? Dirençten kısarsam bu seferde büyücülere karşı zayıf olucam ya da gazapçı diğer şifacılara karşı ? Öneriniz var mı bu durum için ?
İyileştire ve bilgisindeki 30 puanı tek element drenç ve meditasyonu 15 yapıp tılsıma verecegin paraya dinazor iksire yatırabilirsin
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
İyileştirmedeki rolü hasebiyle bakacak olursak çok tatmin edici bir yanı yok; ama savaşırken olsun oko için olsun, ölüm oyunu vb. etkinliklerde olsun kişiyi bir adım ileri taşıyor tabii. Şifacı oynamaktan hoşlanıyorsan ürettiğine pişman olmazsın, ama halihazırda mevcut değilse gazap modunda hasarını yükseltecek tılsımlara öncelik vermeni önerebilirim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
-
- Acemi Savaşçı
Hali hazırda gazap 1 3 tılsımım mevcut . Fakat bu tılsım çok çelişkili olduğu için bir yandan da tılsım-iyileştirme üretmeyi de düşünüyorum . İkisi arasında kararsız kaldım
Bak bu tiyoyu kimse vermez
Şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + çember 1 3 + Asit bilgi 3 ile süper olur veya çember yerine iyileştirme tılsımı
ben genellikle çağrı 3 + şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + asit bilgi 3 veya iyileştirme ile oynuyordum. Genelde büyücüleri kangal ile kesiyordum. Kangala direncini aç cksini at sal düşmanın üzerine canı azaldıkça bas gitsin rahatlıkla kesiyor karşısındaki adamı...
Şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + çember 1 3 + Asit bilgi 3 ile süper olur veya çember yerine iyileştirme tılsımı
ben genellikle çağrı 3 + şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + asit bilgi 3 veya iyileştirme ile oynuyordum. Genelde büyücüleri kangal ile kesiyordum. Kangala direncini aç cksini at sal düşmanın üzerine canı azaldıkça bas gitsin rahatlıkla kesiyor karşısındaki adamı...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
:shock: :shock:Ekvator yazdı:Bak bu tiyoyu kimse vermez