Tılsım-Gazap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yaparimbilirsin2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Tılsım-Gazap

Mesaj gönderen yaparimbilirsin2 »

Merhaba arkadaşlar ,

Başlıkta belirttiğim tılsımı üretmek için niyetlendim . Fakat net bilgi sahibi değilim . Bu tılsımı kullanan , gazap modundayken hiç bir büyü şifa itemi yokken ( full hidroflorik olduğunuzu düşünün ) düz de ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Ya da en çok büyü şifa veren mevlana asa ve mevlana ceketi giydiğimizde ( vs anında hızlı bir şekilde giyip can basmak için ) düz ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Gibi sorulara cevap verebilirse çok mutlu olurum . Resim destekli paylaşırsanız sadece benim için değil merak eden herkes için faydalı olucağını düşünüyorum .

Herkese iyi oyunlar dilerim .
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Re: Tılsım-Gazap

Mesaj gönderen SweetJustice »

Kaç can bastığını bilmiyorum ama gazapçı bir asit şifacı ile ws attığımda ve bu mavi gazap tılsımı varsa kaybediyorum elini mev parlak asasını alıp fulluyor kendini ... Güzel bir tılsım
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

yaparimbilirsin2 yazdı:Merhaba arkadaşlar ,

Başlıkta belirttiğim tılsımı üretmek için niyetlendim . Fakat net bilgi sahibi değilim . Bu tılsımı kullanan , gazap modundayken hiç bir büyü şifa itemi yokken ( full hidroflorik olduğunuzu düşünün ) düz de ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Ya da en çok büyü şifa veren mevlana asa ve mevlana ceketi giydiğimizde ( vs anında hızlı bir şekilde giyip can basmak için ) düz ne kadar kritikte ne kadar can basıyor ? Gibi sorulara cevap verebilirse çok mutlu olurum . Resim destekli paylaşırsanız sadece benim için değil merak eden herkes için faydalı olucağını düşünüyorum .

Herkese iyi oyunlar dilerim .

üstüne şifa veren hiç bir item takmazsan 1-1.5k taş çatlasın 2k basar.
Eğer eline mevlana^ ve ceketini takıp basarsan 3-3.5-4k gibi şifalar basarsın.
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
yaparimbilirsin2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Teşekkür ederim . Fakat o tılsımı kullanacağım zaman 30 puandan vazgeçip iyileştirme ve bilgisine vermem gerekicek . O zaman yetenek dağılımı nasıl olmalı ? Dirençten kısarsam bu seferde büyücülere karşı zayıf olucam ya da gazapçı diğer şifacılara karşı ? Öneriniz var mı bu durum için ?
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaşlar o tılsımı niye ezikliyorsunuz ki dino iksir falan üretme diye ws ci bi şifacı için olmazsa olmaz bi tılsım doğru kombinasyonla klan savaşlarında da ws dede dağıtır... Şifacı oynamayı seviyorsan kesinlikle üret kardeşim .
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

darkkniqht1 yazdı:
yaparimbilirsin2 yazdı:Teşekkür ederim . Fakat o tılsımı kullanacağım zaman 30 puandan vazgeçip iyileştirme ve bilgisine vermem gerekicek . O zaman yetenek dağılımı nasıl olmalı ? Dirençten kısarsam bu seferde büyücülere karşı zayıf olucam ya da gazapçı diğer şifacılara karşı ? Öneriniz var mı bu durum için ?
Şöyle bişeyde yapabilirsin ;

İyileştire ve bilgisindeki 30 puanı tek element drenç ve meditasyonu 15 yapıp tılsıma verecegin paraya dinazor iksire yatırabilirsin :D
element direncine ver puanını zaten diğer gazap şifacılarıda bu tılsıma sahipsa onlarda sana karşı zayıf olur ama iyileştirmeye vermedilerse senin avantajın 3 saniyede bir kendine mev asan ile 4k can basman :)) büyücüler de karşında duramaz
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

İyileştirmedeki rolü hasebiyle bakacak olursak çok tatmin edici bir yanı yok; ama savaşırken olsun oko için olsun, ölüm oyunu vb. etkinliklerde olsun kişiyi bir adım ileri taşıyor tabii. Şifacı oynamaktan hoşlanıyorsan ürettiğine pişman olmazsın, ama halihazırda mevcut değilse gazap modunda hasarını yükseltecek tılsımlara öncelik vermeni önerebilirim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
yaparimbilirsin2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hali hazırda gazap 1 3 tılsımım mevcut . Fakat bu tılsım çok çelişkili olduğu için bir yandan da tılsım-iyileştirme üretmeyi de düşünüyorum . İkisi arasında kararsız kaldım
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Bak bu tiyoyu kimse vermez

Şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + çember 1 3 + Asit bilgi 3 ile süper olur veya çember yerine iyileştirme tılsımı

ben genellikle çağrı 3 + şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + asit bilgi 3 veya iyileştirme ile oynuyordum. Genelde büyücüleri kangal ile kesiyordum. Kangala direncini aç cksini at sal düşmanın üzerine canı azaldıkça bas gitsin rahatlıkla kesiyor karşısındaki adamı...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ekvator yazdı:Bak bu tiyoyu kimse vermez

Şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + çember 1 3 + Asit bilgi 3 ile süper olur veya çember yerine iyileştirme tılsımı

ben genellikle çağrı 3 + şifa bilgi 3 + gazap 1 3 + asit bilgi 3 veya iyileştirme ile oynuyordum. Genelde büyücüleri kangal ile kesiyordum. Kangala direncini aç cksini at sal düşmanın üzerine canı azaldıkça bas gitsin rahatlıkla kesiyor karşısındaki adamı...
:shock: :shock:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön