Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar

Mesaj gönderen MuratABI »

Arkadaşlar adamın biri küfür edip oyundan çıktı foto elimde mevcut Adamı desteğe şikayet edicem 2 saattir uğraşıyorum dosya boyutu 500kbyı geçmiyecekmiş boyutu 1024 olacakmış bu nasıl saçma iş ya iki saat onumu ayarlicam ben arkadaş.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Oyun içinde aldığım screenshootları belirli tuşlara basarak dosya türünü deüiştirebilirsin (.jpg-.bmp) vesaire jpg formatında kaydedersen yönetimin istediği dosya boyutunun altına ulaşabilirsin.
İyi forumlar.
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Bi ara bana da aynısı olmuştu. Adam bana küfür etmişti tam şikayet edecekken alt çekmişti. Bende foto aldım destege yolladım bana şikayet et butonunu kullanın dedi :(
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

MuratABI yazdı:Arkadaşlar adamın biri küfür edip oyundan çıktı foto elimde mevcut Adamı desteğe şikayet edicem 2 saattir uğraşıyorum dosya boyutu 500kbyı geçmiyecekmiş boyutu 1024 olacakmış bu nasıl saçma iş ya iki saat onumu ayarlicam ben arkadaş.
Selamın aleyküm,

Fotoğrafı paylaşır mısın ya da bana bir atar mısın? Ben bir KB'yi düşürmeye ve boyutunu ayarlamaya çalışayım. Sana teslim ederim yapabilirsem...
Kullanıcı avatarı
VioLenT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Source Gaming

Mesaj gönderen VioLenT »

Merhaba

Size hakaret eden oyuncunun konuşma penceresinde size yazdıklarının fotoğrafını çekip oyuncunun oyunda olmadığını belirtirseniz ardından İKV DESTEK bölümünden oyuncu hata kullanım kısmını seçip gönderirseniz cezai işlem uygulanır. Fotoğraf boyutuna gelirsek konuşma penceresinin fotoğrafını çekmeniz yeterli olacaktır.
Bende çogu zaman öyle yapıyorum :D :D

İyi forumlar :idea: :arrow: :arrow:
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan sarı renkli uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi gönderiniz.

Ekran görüntüsü boyutunda yada eklemede sorun yaşıyorsanız herhangi bir upload sitesine yükleyerek linkini de gönderebilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

ENSIFERUM yazdı:
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan sarı renkli uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi gönderiniz.

Ekran görüntüsü boyutunda yada eklemede sorun yaşıyorsanız herhangi bir upload sitesine yükleyerek linkini de gönderebilirsiniz.

İyi eğlenceler.

:ugeek: Kapalı Oyuncuyuda Şikayet Etmek Gerek Böyle Bir Şey Yapılacağına Bizi Uğraştırıyorsunuz..
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonsigaram »

ENSIFERUM yazdı:

İyi eğlenceler.
Oyunda olmayan kullanıcıyı arkadaş listesine ekleyecen helal sana hayatınız fail yanlış bilgi vermeyin.
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Yardimsever78
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Yardimsever78 »

sonsigaram yazdı:
ENSIFERUM yazdı:

İyi eğlenceler.
Oyunda olmayan kullanıcıyı arkadaş listesine ekleyecen helal sana hayatınız fail yanlış bilgi vermeyin.
Yani diyor ki arkadaşa ekleyince kullanıcının oyunda olmadığının uyarısını verir ve sen chat ekranını büyütüp adamın küfrüyle bu uyarının resmini alırsın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön