Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar
Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar
Arkadaşlar adamın biri küfür edip oyundan çıktı foto elimde mevcut Adamı desteğe şikayet edicem 2 saattir uğraşıyorum dosya boyutu 500kbyı geçmiyecekmiş boyutu 1024 olacakmış bu nasıl saçma iş ya iki saat onumu ayarlicam ben arkadaş.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Böyle Saçmalık olmaz.. Küfür Edip Oyundan Çıkanlar
Oyun içinde aldığım screenshootları belirli tuşlara basarak dosya türünü deüiştirebilirsin (.jpg-.bmp) vesaire jpg formatında kaydedersen yönetimin istediği dosya boyutunun altına ulaşabilirsin.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Bi ara bana da aynısı olmuştu. Adam bana küfür etmişti tam şikayet edecekken alt çekmişti. Bende foto aldım destege yolladım bana şikayet et butonunu kullanın dedi 
Selamın aleyküm,MuratABI yazdı:Arkadaşlar adamın biri küfür edip oyundan çıktı foto elimde mevcut Adamı desteğe şikayet edicem 2 saattir uğraşıyorum dosya boyutu 500kbyı geçmiyecekmiş boyutu 1024 olacakmış bu nasıl saçma iş ya iki saat onumu ayarlicam ben arkadaş.
Fotoğrafı paylaşır mısın ya da bana bir atar mısın? Ben bir KB'yi düşürmeye ve boyutunu ayarlamaya çalışayım. Sana teslim ederim yapabilirsem...
Merhaba
Size hakaret eden oyuncunun konuşma penceresinde size yazdıklarının fotoğrafını çekip oyuncunun oyunda olmadığını belirtirseniz ardından İKV DESTEK bölümünden oyuncu hata kullanım kısmını seçip gönderirseniz cezai işlem uygulanır. Fotoğraf boyutuna gelirsek konuşma penceresinin fotoğrafını çekmeniz yeterli olacaktır.
Bende çogu zaman öyle yapıyorum
İyi forumlar :idea: :arrow: :arrow:
Size hakaret eden oyuncunun konuşma penceresinde size yazdıklarının fotoğrafını çekip oyuncunun oyunda olmadığını belirtirseniz ardından İKV DESTEK bölümünden oyuncu hata kullanım kısmını seçip gönderirseniz cezai işlem uygulanır. Fotoğraf boyutuna gelirsek konuşma penceresinin fotoğrafını çekmeniz yeterli olacaktır.
Bende çogu zaman öyle yapıyorum
İyi forumlar :idea: :arrow: :arrow:
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan sarı renkli uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi gönderiniz.
Ekran görüntüsü boyutunda yada eklemede sorun yaşıyorsanız herhangi bir upload sitesine yükleyerek linkini de gönderebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
ENSIFERUM yazdı:
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan sarı renkli uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi gönderiniz.
Ekran görüntüsü boyutunda yada eklemede sorun yaşıyorsanız herhangi bir upload sitesine yükleyerek linkini de gönderebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
:ugeek: Kapalı Oyuncuyuda Şikayet Etmek Gerek Böyle Bir Şey Yapılacağına Bizi Uğraştırıyorsunuz..
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda olmayan kullanıcıyı arkadaş listesine ekleyecen helal sana hayatınız fail yanlış bilgi vermeyin.ENSIFERUM yazdı:
İyi eğlenceler.
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yani diyor ki arkadaşa ekleyince kullanıcının oyunda olmadığının uyarısını verir ve sen chat ekranını büyütüp adamın küfrüyle bu uyarının resmini alırsınsonsigaram yazdı:Oyunda olmayan kullanıcıyı arkadaş listesine ekleyecen helal sana hayatınız fail yanlış bilgi vermeyin.ENSIFERUM yazdı:
İyi eğlenceler.