Birisi yardım edebilir mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Birisi yardım edebilir mi

Mesaj gönderen akrobat7555 »

Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
Lütfenbi yönetici görüş bildirsin.
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Birisi yardım edebilir mi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.

Çok basit şifreni kime verdisen o almıştır. yada daha önceden kulandıgın şifreyi sonradan gene koydun daha önce verdiğin bir kişi almıştır sonuçta bir şifre vermişindir. yOK BEN KARDEŞİME YEGENİMDEN BİR BAŞKASI BİLMYOR DERSEN BR KAYNAR SU AL BASINDAN AKTARACAM DE İTİRAF EDER

yADA FACE HESAPLARA GİRİP ŞİFRENİ KAPTIURMISINDIR SONUÇTA KESİN ŞİFRE VERMİŞİNDİR
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
Yönetim herhangi bir şekilde hangi karaktere aktarıldığına dair bilgi vermiyor. Fakat bugün bir tanıdığım polise başvurabilirsen, gerekli bilgiyi onların alabileceğini söyledi. Kaç tane tılsımın ve madenin çalındı bu arada?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Ben de defans 2 3 ü geçici olarak ofans 2 3 ile takasladım. Adam çaldırdım diyor. Sözde polise gitmiş falan bakıcaz. Eğer sende bir polise falan başvurursan detayları tarafıma iletirsen memnun kalırım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı

HeilHitler yazdı:
Yönetim herhangi bir şekilde hangi karaktere aktarıldığına dair bilgi vermiyor. Fakat bugün bir tanıdığım polise başvurabilirsen, gerekli bilgiyi onların alabileceğini söyledi. Kaç tane tılsımın ve madenin çalındı bu arada?
Defans Dövüsme 2 3+Ateş Çemberi 1 3+Direnc kırma 3 + sayısı belli degil shen kara xeno kondrit
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ARZLODOS yazdı:

Çok basit şifreni kime verdisen o almıştır. yada daha önceden kulandıgın şifreyi sonradan gene koydun daha önce verdiğin bir kişi almıştır sonuçta bir şifre vermişindir. yOK BEN KARDEŞİME YEGENİMDEN BİR BAŞKASI BİLMYOR DERSEN BR KAYNAR SU AL BASINDAN AKTARACAM DE İTİRAF EDER

yADA FACE HESAPLARA GİRİP ŞİFRENİ KAPTIURMISINDIR SONUÇTA KESİN ŞİFRE VERMİŞİNDİR
Senin dedigin mümkün degil şifremi kimse ve kimse bilmiyordu eski şifre koymam hiç bir zaman..
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

Kardeşim şifremi kimseye vermedim diyorsan sanırım keylogger yemişsin geçmiş olsun dicek başka bişi yok
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SweetJustice yazdı:Kardeşim şifremi kimseye vermedim diyorsan sanırım keylogger yemişsin geçmiş olsun dicek başka bişi yok
Peki dava acsak Geri alamyoz mu bu tılsımları Kişi veya Kişilerin sucu kantlanrsa
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

İlk Önce Bilişim Suçlarına Filan Gitmen Gerekiyor Dilekçe Dolduruyorsun Ama Desteğe Bir Sor Onlar DAha İyi Cevap Verir..
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı

DuMaNisTT yazdı: İlk Önce Bilişim Suçlarına Filan Gitmen Gerekiyor Dilekçe Dolduruyorsun Ama Desteğe Bir Sor Onlar DAha İyi Cevap Verir..
Destek söyle yazdı kardes tck 5201 kanunu geregiyle konusma ve işlem kayıtları alınyodur gerekli mercilerden belge geldigi anda aktrım yapıldysa cıkack
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole

“Genel Etkileşim” sayfasına dön