Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
Lütfenbi yönetici görüş bildirsin.
Birisi yardım edebilir mi
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Birisi yardım edebilir mi
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Re: Birisi yardım edebilir mi
akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
Çok basit şifreni kime verdisen o almıştır. yada daha önceden kulandıgın şifreyi sonradan gene koydun daha önce verdiğin bir kişi almıştır sonuçta bir şifre vermişindir. yOK BEN KARDEŞİME YEGENİMDEN BİR BAŞKASI BİLMYOR DERSEN BR KAYNAR SU AL BASINDAN AKTARACAM DE İTİRAF EDER
yADA FACE HESAPLARA GİRİP ŞİFRENİ KAPTIURMISINDIR SONUÇTA KESİN ŞİFRE VERMİŞİNDİR
A R Z L O D O S
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim herhangi bir şekilde hangi karaktere aktarıldığına dair bilgi vermiyor. Fakat bugün bir tanıdığım polise başvurabilirsen, gerekli bilgiyi onların alabileceğini söyledi. Kaç tane tılsımın ve madenin çalındı bu arada?akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Ben de defans 2 3 ü geçici olarak ofans 2 3 ile takasladım. Adam çaldırdım diyor. Sözde polise gitmiş falan bakıcaz. Eğer sende bir polise falan başvurursan detayları tarafıma iletirsen memnun kalırım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- akrobat7555
- Cin Avcısı

Defans Dövüsme 2 3+Ateş Çemberi 1 3+Direnc kırma 3 + sayısı belli degil shen kara xeno kondritHeilHitler yazdı:Yönetim herhangi bir şekilde hangi karaktere aktarıldığına dair bilgi vermiyor. Fakat bugün bir tanıdığım polise başvurabilirsen, gerekli bilgiyi onların alabileceğini söyledi. Kaç tane tılsımın ve madenin çalındı bu arada?akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- akrobat7555
- Cin Avcısı

Senin dedigin mümkün degil şifremi kimse ve kimse bilmiyordu eski şifre koymam hiç bir zaman..ARZLODOS yazdı:akrobat7555 yazdı:Arkadaslar benim sabah saat 11 30/ 12 00 arası carımdan madenlerim ve tılsımlarım calındı.Ben bunu mahkemeye verecemde acaba orda ne olarak vermem lazım.Bi yönetici veya bilen biris bana yardımcı olabilir mi. Birde benim carım o saatlerde hangi cara aktarım yapdıgı bulunurmu.
Çok basit şifreni kime verdisen o almıştır. yada daha önceden kulandıgın şifreyi sonradan gene koydun daha önce verdiğin bir kişi almıştır sonuçta bir şifre vermişindir. yOK BEN KARDEŞİME YEGENİMDEN BİR BAŞKASI BİLMYOR DERSEN BR KAYNAR SU AL BASINDAN AKTARACAM DE İTİRAF EDER
yADA FACE HESAPLARA GİRİP ŞİFRENİ KAPTIURMISINDIR SONUÇTA KESİN ŞİFRE VERMİŞİNDİR
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Kardeşim şifremi kimseye vermedim diyorsan sanırım keylogger yemişsin geçmiş olsun dicek başka bişi yok
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- akrobat7555
- Cin Avcısı

Peki dava acsak Geri alamyoz mu bu tılsımları Kişi veya Kişilerin sucu kantlanrsaSweetJustice yazdı:Kardeşim şifremi kimseye vermedim diyorsan sanırım keylogger yemişsin geçmiş olsun dicek başka bişi yok
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İlk Önce Bilişim Suçlarına Filan Gitmen Gerekiyor Dilekçe Dolduruyorsun Ama Desteğe Bir Sor Onlar DAha İyi Cevap Verir..
- akrobat7555
- Cin Avcısı

Destek söyle yazdı kardes tck 5201 kanunu geregiyle konusma ve işlem kayıtları alınyodur gerekli mercilerden belge geldigi anda aktrım yapıldysa cıkackDuMaNisTT yazdı: İlk Önce Bilişim Suçlarına Filan Gitmen Gerekiyor Dilekçe Dolduruyorsun Ama Desteğe Bir Sor Onlar DAha İyi Cevap Verir..
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole