Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.
Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.
Evet arkadaşlar oyun para karşılığı Grup bölgesine adam götüren çakallar ile doldu sanki tüm işi tek başına yapıyormuş gibi. Ama bunun sebebi biz sağlam ve dürüst oyuncular bizler boş zamanlarımızda insanlara yardım etmezsek onlarda mecburen para verip girmek zorunda kalıyorlar ben bundan sonra her akşam 2-3 kere kenan olsun junon olsun insanlara gb attırmaya çalışıcam. Yinede para ile giren arkadaşlar varsa Parası ile değilmi kardeşim oturun iş yapmayın bakalım kesebiliyormu.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.
Junona şifacıyı parayla götüren adamı gördüm ben ya . Ya şifacıda akıl yok yada oyun iyice ... Sardı . O adamı gruba aldım 3 şifa olmamıza karşın içerde çok da güzel sohbet oldu . 5 y2 kenana giren var arkadaş nedir bu hız telaşı makina olmak için mısıra gitmiştim 5 y2 içeri girdi dışarda adamlar baka kaldı ne biliyim arkadaşdınızdır dostaunuzdurda bu oyunun temelinde yardımlaşma dayanışma vardır biraz yardım edelim millete
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Selamın aleyküm,
Bu oyunda senin gibi yardımsever davranmayıp hep bir çıkar peşinde koşan insanlar oldukça bu oyun hiç bir zaman oyun olmayacaktır. Helal olsun, başarılarının devamını dilerim.
Bu oyunda senin gibi yardımsever davranmayıp hep bir çıkar peşinde koşan insanlar oldukça bu oyun hiç bir zaman oyun olmayacaktır. Helal olsun, başarılarının devamını dilerim.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
ben elimden geldiğince herkesle her bölgeye girmeye çalışan biriyim m1 im y2 im dk tılsımım mevcut mesele ama benim yardım etmem değil benim yardım etmeye çalıştığım insanların y2 li m1 li adam araması yani o para vermesinler yardım edeyim dediğin kişiler varya y2 in olmasa senle bölgeye girmezler böylesi daha hayırlı onlar için boşverin bence
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
İki taraf içinde genelleme yapmamak lazım iyi ve kötü insanlar her yerde var itemli veya itemsiz olması farketmiyor.VatanSeveriz yazdı:ben elimden geldiğince herkesle her bölgeye girmeye çalışan biriyim m1 im y2 im dk tılsımım mevcut mesele ama benim yardım etmem değil benim yardım etmeye çalıştığım insanların y2 li m1 li adam araması yani o para vermesinler yardım edeyim dediğin kişiler varya y2 in olmasa senle bölgeye girmezler böylesi daha hayırlı onlar için boşverin bence
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG