Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.

Mesaj gönderen MuratABI »

Evet arkadaşlar oyun para karşılığı Grup bölgesine adam götüren çakallar ile doldu sanki tüm işi tek başına yapıyormuş gibi. Ama bunun sebebi biz sağlam ve dürüst oyuncular bizler boş zamanlarımızda insanlara yardım etmezsek onlarda mecburen para verip girmek zorunda kalıyorlar ben bundan sonra her akşam 2-3 kere kenan olsun junon olsun insanlara gb attırmaya çalışıcam. Yinede para ile giren arkadaşlar varsa Parası ile değilmi kardeşim oturun iş yapmayın bakalım kesebiliyormu.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Re: Son Dönemin Modası Paralı Grup Bölgeleri.

Mesaj gönderen SweetJustice »

Junona şifacıyı parayla götüren adamı gördüm ben ya . Ya şifacıda akıl yok yada oyun iyice ... Sardı . O adamı gruba aldım 3 şifa olmamıza karşın içerde çok da güzel sohbet oldu . 5 y2 kenana giren var arkadaş nedir bu hız telaşı makina olmak için mısıra gitmiştim 5 y2 içeri girdi dışarda adamlar baka kaldı ne biliyim arkadaşdınızdır dostaunuzdurda bu oyunun temelinde yardımlaşma dayanışma vardır biraz yardım edelim millete
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Bu oyunda senin gibi yardımsever davranmayıp hep bir çıkar peşinde koşan insanlar oldukça bu oyun hiç bir zaman oyun olmayacaktır. Helal olsun, başarılarının devamını dilerim.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

ben elimden geldiğince herkesle her bölgeye girmeye çalışan biriyim m1 im y2 im dk tılsımım mevcut mesele ama benim yardım etmem değil benim yardım etmeye çalıştığım insanların y2 li m1 li adam araması yani o para vermesinler yardım edeyim dediğin kişiler varya y2 in olmasa senle bölgeye girmezler böylesi daha hayırlı onlar için boşverin bence
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

VatanSeveriz yazdı:ben elimden geldiğince herkesle her bölgeye girmeye çalışan biriyim m1 im y2 im dk tılsımım mevcut mesele ama benim yardım etmem değil benim yardım etmeye çalıştığım insanların y2 li m1 li adam araması yani o para vermesinler yardım edeyim dediğin kişiler varya y2 in olmasa senle bölgeye girmezler böylesi daha hayırlı onlar için boşverin bence
İki taraf içinde genelleme yapmamak lazım iyi ve kötü insanlar her yerde var itemli veya itemsiz olması farketmiyor.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön