Link kaldırılmıştır.İmagehacks sitesi açık olmadığından başka bir siteden uploadladım küfürler Net bir şekilde gözüküyor.Xsweetxintikamx ın yaptığı bir rezilliktir.
Ahmet isimli bu şahısla insaniyet namına ilişki kurmayınız.
Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Re: Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)
ahmet hani bir e posta adresinden bana ettigin küfürleri foruma yayınlıcam dedim ya işte sözümü tuttum hadi sıra sende bakalım benim bir rezillgim varsa çıkar buda sana bir rezillik olsun velet ya ...

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Bu tür konuların yeri burasi degildir.Ayrıca bu küfürler oyunda da degil Messenger da edilmistir yani burada yayımlayamazsınız.Forum kurallarına göre;
yukarıda belirtilen kurallar çerçevesinde bu konuyu acmanız hiçte hoş olmamış.Bir an önce içeriğin silinmesini ve konun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ufak bir not daha konuşma geçmişinde ikinizinde messenger adresleriniz yer almakta.
Gazapateşi
Kod: Tümünü seç
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Ufak bir not daha konuşma geçmişinde ikinizinde messenger adresleriniz yer almakta.
Gazapateşi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan halil sende bana o kadar kufur etmıstın off ya resmını çekmedım lanet olsun senn bana ettiğin küfürleri şurada saymak bile istemıyorum ben hadi inkar etsene bebe o... bide qelio snn hayatını karartırım dıo b*k karartırsın sen sn bana vurmaya korkarsın lan it oqlu bas qit
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Lan halil sende bana o kadar kufur etmıstın off ya resmını çekmedım lanet olsun senn bana ettiğin küfürleri şurada saymak bile istemıyorum ben hadi inkar etsene bebe o... bide qelio snn hayatını karartırım dıo b*k karartırsın sen sn bana vurmaya korkarsın lan it oqlu bas qit
kes lan hayla küfür yazıosun buda benden bir ders olsun yatırrım seni şuraya ezerim seni çocuk asıl bu oyunda abilerine örnek olacana serefsizlik yapıp küfür ediosun bebe ya ...

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
evet ahmet 13 yaşında bebe xD banada küfür ediyor ama çekmiyorum
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
-
- Cin Avcısı
evet ahmet 13 yaşında bebe xD banada küfür ediyor ama çekmiyorum
11 yasında velet o ne 13 'ü her neyse Sizin gibi bebelerin yüzüne milleti bıktırdınız bu oyundan Artık Gidenlerin sAYISI çogaldı be @@ Bir türk oyunu kurduk onunda eyw içine ettiniz bebekler çok saolun :evil:
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
savascixhalil yazdı:Lan halil sende bana o kadar kufur etmıstın off ya resmını çekmedım lanet olsun senn bana ettiğin küfürleri şurada saymak bile istemıyorum ben hadi inkar etsene bebe o... bide qelio snn hayatını karartırım dıo b*k karartırsın sen sn bana vurmaya korkarsın lan it oqlu bas qit
kes lan hayla küfür yazıosun buda benden bir ders olsun yatırrım seni şuraya ezerim seni çocuk asıl bu oyunda abilerine örnek olacana serefsizlik yapıp küfür ediosun bebe ya ...
abilerine örnek olacagına .....
Benjiro