Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Link kaldırılmıştır.İmagehacks sitesi açık olmadığından başka bir siteden uploadladım küfürler Net bir şekilde gözüküyor.Xsweetxintikamx ın yaptığı bir rezilliktir.
Ahmet isimli bu şahısla insaniyet namına ilişki kurmayınız.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Xsweetxintikamxx Rezilliği(Küfür)

Mesaj gönderen savascixhalil »

ahmet hani bir e posta adresinden bana ettigin küfürleri foruma yayınlıcam dedim ya işte sözümü tuttum hadi sıra sende bakalım benim bir rezillgim varsa çıkar buda sana bir rezillik olsun velet ya ...
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Bu tür konuların yeri burasi degildir.Ayrıca bu küfürler oyunda da degil Messenger da edilmistir yani burada yayımlayamazsınız.Forum kurallarına göre;

Kod: Tümünü seç

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
yukarıda belirtilen kurallar çerçevesinde bu konuyu acmanız hiçte hoş olmamış.Bir an önce içeriğin silinmesini ve konun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ufak bir not daha konuşma geçmişinde ikinizinde messenger adresleriniz yer almakta.

Gazapateşi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Lan halil sende bana o kadar kufur etmıstın off ya resmını çekmedım lanet olsun senn bana ettiğin küfürleri şurada saymak bile istemıyorum ben hadi inkar etsene bebe o... bide qelio snn hayatını karartırım dıo b*k karartırsın sen sn bana vurmaya korkarsın lan it oqlu bas qit
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

Lan halil sende bana o kadar kufur etmıstın off ya resmını çekmedım lanet olsun senn bana ettiğin küfürleri şurada saymak bile istemıyorum ben hadi inkar etsene bebe o... bide qelio snn hayatını karartırım dıo b*k karartırsın sen sn bana vurmaya korkarsın lan it oqlu bas qit

kes lan hayla küfür yazıosun buda benden bir ders olsun yatırrım seni şuraya ezerim seni çocuk asıl bu oyunda abilerine örnek olacana serefsizlik yapıp küfür ediosun bebe ya ...
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen trapzone1 »

evet ahmet 13 yaşında bebe xD banada küfür ediyor ama çekmiyorum

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Savascixhalill »

evet ahmet 13 yaşında bebe xD banada küfür ediyor ama çekmiyorum

11 yasında velet o ne 13 'ü her neyse Sizin gibi bebelerin yüzüne milleti bıktırdınız bu oyundan Artık Gidenlerin sAYISI çogaldı be @@ Bir türk oyunu kurduk onunda eyw içine ettiniz bebekler çok saolun :evil:
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

savascixhalil yazdı:

kes lan hayla küfür yazıosun buda benden bir ders olsun yatırrım seni şuraya ezerim seni çocuk asıl bu oyunda abilerine örnek olacana serefsizlik yapıp küfür ediosun bebe ya ...

abilerine örnek olacagına ..... :D oda güzel halil
Benjiro

“Genel Sohbet” sayfasına dön