Oyunun Hikayesi
-
Cyberpunk2077
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyunun Hikayesi
Bir çoğumuz görev yaparken daha hızlı olmak,daha hızlı seviye atlamak için görev açıklamasını okumadan geçtik. 10 akrep kesilmesini istedilerse kestik ama bir çoğumuz neden kestiğimizi bilmedi. Benim merak ettiğim oyunun hikayesinde önemli bir yeri olan görev metinlerini okuyabileceğimiz bir yer var mı? Sadece görev metinlerini okumak için yeni bir karakter açmak ise biraz zor geliyor açıkçası. İstanbuloyun adresindeki tarihçe ve hikayeler kısmı ise hiç yardımcı olmuyor. Kısaca benim aradığım şey görev metinleri,bunları bulup okuyabileceğim bir yer var mı? Eğer yoksa, yönetim bu konuda bize yardımcı olsa, oyunun hikayesini merak edenler için de iyi olmaz mı?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Oyunun Hikayesi
Selamun aleyküm;
Görev metinlerinin paylaşımı maalesef mümkün değil, çünkü etkinlik sorularını bu metinlerden hazırlıyorlar. Sanmıyorum paylaşmak isteyeceklerini. Desteğe bir mesaj at, belki ben yanılıyorumdur bir sakınca yoktur paylaşımında. Sakıncası yoksa umarım paylaşırlar. Ya da Hızlı Destek bölümüne konu açabilirsin, sevgilerimle.
Görev metinlerinin paylaşımı maalesef mümkün değil, çünkü etkinlik sorularını bu metinlerden hazırlıyorlar. Sanmıyorum paylaşmak isteyeceklerini. Desteğe bir mesaj at, belki ben yanılıyorumdur bir sakınca yoktur paylaşımında. Sakıncası yoksa umarım paylaşırlar. Ya da Hızlı Destek bölümüne konu açabilirsin, sevgilerimle.

- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Malesef bende senin gibi yaptım, oyunu hikayesini yarım yamalak biliyorum. Eğer böyle birşey olsaydı çok sevinirdim.
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Symbian yazdı:Malesef bende senin gibi yaptım, oyunu hikayesini yarım yamalak biliyorum. Eğer böyle birşey olsaydı çok sevinirdim.
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif