Oyunun Hikayesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Cyberpunk2077
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyunun Hikayesi

Mesaj gönderen Cyberpunk2077 »

Bir çoğumuz görev yaparken daha hızlı olmak,daha hızlı seviye atlamak için görev açıklamasını okumadan geçtik. 10 akrep kesilmesini istedilerse kestik ama bir çoğumuz neden kestiğimizi bilmedi. Benim merak ettiğim oyunun hikayesinde önemli bir yeri olan görev metinlerini okuyabileceğimiz bir yer var mı? Sadece görev metinlerini okumak için yeni bir karakter açmak ise biraz zor geliyor açıkçası. İstanbuloyun adresindeki tarihçe ve hikayeler kısmı ise hiç yardımcı olmuyor. Kısaca benim aradığım şey görev metinleri,bunları bulup okuyabileceğim bir yer var mı? Eğer yoksa, yönetim bu konuda bize yardımcı olsa, oyunun hikayesini merak edenler için de iyi olmaz mı?
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Oyunun Hikayesi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Görev metinlerinin paylaşımı maalesef mümkün değil, çünkü etkinlik sorularını bu metinlerden hazırlıyorlar. Sanmıyorum paylaşmak isteyeceklerini. Desteğe bir mesaj at, belki ben yanılıyorumdur bir sakınca yoktur paylaşımında. Sakıncası yoksa umarım paylaşırlar. Ya da Hızlı Destek bölümüne konu açabilirsin, sevgilerimle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Malesef bende senin gibi yaptım, oyunu hikayesini yarım yamalak biliyorum. Eğer böyle birşey olsaydı çok sevinirdim.
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Symbian yazdı:Malesef bende senin gibi yaptım, oyunu hikayesini yarım yamalak biliyorum. Eğer böyle birşey olsaydı çok sevinirdim.
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön