Ceza sistemini çözebilen var mı ?
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ceza sistemini çözebilen var mı ?
Sancak sunucusunda Atatürk'e , dine , Türk ırkına sövüp terör örgütü yandaşcılığı yapanları sürekli şikayet etmeme rağmen tek bir ceza bile almadı . Kalkıp benim milli değerlerime sövecekler ve ceza almıyacak ama ben "Türk Irkı Sağolsun" dediğim için hesabım kapatılcak komik de mi ? Ha bu arada hatırlatma Ölümünexkürdüz adlı lonca kürt ırkçılığı (kürt milliyetçiliği) yapıp duruyor onlara ne zaman ban verececeksiniz ?
Re: Ceza sistemini çözebilen var mı ?
Türk ırkı Kürt ırkı diye bişimi var da Türk milleti var bunun içinde 700 e yakın değişik mezheplerden soylardan gelen kişiler var hoş görülü ol gerisini boş ver.TurkIrkiSagolsun yazdı:Sancak sunucusunda Atatürk'e , dine , Türk ırkına sövüp terör örgütü yandaşcılığı yapanları sürekli şikayet etmeme rağmen tek bir ceza bile almadı . Kalkıp benim milli değerlerime sövecekler ve ceza almıyacak ama ben "Türk Irkı Sağolsun" dediğim için hesabım kapatılcak komik de mi ? Ha bu arada hatırlatma Ölümünexkürdüz adlı lonca kürt ırkçılığı (kürt milliyetçiliği) yapıp duruyor onlara ne zaman ban verececeksiniz ?
onların hataalrından dolayı kendin hataya düşüyon gibi yanlış bişi içinde yanlış olan bir kesimden bahsediyon. İstedikleri kadar biz ayrıyız suyuz buyuz dese bile hoşgör. Türk milleti kendini bilir ayrımcılığa gerek yok.
A R Z L O D O S
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı

"pkklıyım bayrağınızı indircez " diyen birisi terör örgütü sempatizanı değil de mi ?ReaLMADRID yazdı: Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
ben orada ne yazdım okuman var mı ?TurkIrkiSagolsun yazdı:"pkklıyım bayrağınızı indircez " diyen birisi terör örgütü sempatizanı değil de mi ?ReaLMADRID yazdı: Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Eminönünde adamın biri bana ben kürdüm senin a****zına sı***tırım ana***ı si*kkti**min TÜKRLERİ dedi bu adama ne dersin şimdi kendisi yapıyor bu pis ayrımcılığı ama bilmiyorki yaşadığı yerde TÜRKİYE ve TÜRKÇE konuşarak bize ahkam kesiyor bunlar bu ayrımcılığı hakediyor.
- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyun içerisinde milli, dini değerlere hakaret söylemlerinde bulunan oyunculara kati suretle yasaklama (ban) cezaları verilmektedir. Bu söylemlere rağmen bir oyuncunun ceza almaması asla mümkün değildir.
Her halükarda buna benzer söylemlere adı karışan oyuncunun ceza almadığını ısrarla düşünüyorsanız, destek birimimizden Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
İyi oyunlar.
Her halükarda buna benzer söylemlere adı karışan oyuncunun ceza almadığını ısrarla düşünüyorsanız, destek birimimizden Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
İyi oyunlar.