Ceza sistemini çözebilen var mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Ceza sistemini çözebilen var mı ?

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

Sancak sunucusunda Atatürk'e , dine , Türk ırkına sövüp terör örgütü yandaşcılığı yapanları sürekli şikayet etmeme rağmen tek bir ceza bile almadı . Kalkıp benim milli değerlerime sövecekler ve ceza almıyacak ama ben "Türk Irkı Sağolsun" dediğim için hesabım kapatılcak komik de mi ? Ha bu arada hatırlatma Ölümünexkürdüz adlı lonca kürt ırkçılığı (kürt milliyetçiliği) yapıp duruyor onlara ne zaman ban verececeksiniz ?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Ceza sistemini çözebilen var mı ?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

TurkIrkiSagolsun yazdı:Sancak sunucusunda Atatürk'e , dine , Türk ırkına sövüp terör örgütü yandaşcılığı yapanları sürekli şikayet etmeme rağmen tek bir ceza bile almadı . Kalkıp benim milli değerlerime sövecekler ve ceza almıyacak ama ben "Türk Irkı Sağolsun" dediğim için hesabım kapatılcak komik de mi ? Ha bu arada hatırlatma Ölümünexkürdüz adlı lonca kürt ırkçılığı (kürt milliyetçiliği) yapıp duruyor onlara ne zaman ban verececeksiniz ?
Türk ırkı Kürt ırkı diye bişimi var da Türk milleti var bunun içinde 700 e yakın değişik mezheplerden soylardan gelen kişiler var hoş görülü ol gerisini boş ver.

onların hataalrından dolayı kendin hataya düşüyon gibi yanlış bişi içinde yanlış olan bir kesimden bahsediyon. İstedikleri kadar biz ayrıyız suyuz buyuz dese bile hoşgör. Türk milleti kendini bilir ayrımcılığa gerek yok.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
Kullanıcı avatarı
TurkIrkiSagolsun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkIrkiSagolsun »

ReaLMADRID yazdı: Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
"pkklıyım bayrağınızı indircez " diyen birisi terör örgütü sempatizanı değil de mi ?
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

TurkIrkiSagolsun yazdı:
ReaLMADRID yazdı: Kürdüm demesi kürt milliyetçisi olması suç değil şunu bi o geri kafanıza sokun. Suç olan terör sempatizanlığı ve diğer ırkları aşağılar sözler sarfetmesidir.
"pkklıyım bayrağınızı indircez " diyen birisi terör örgütü sempatizanı değil de mi ?
ben orada ne yazdım okuman var mı ?
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

Eminönünde adamın biri bana ben kürdüm senin a****zına sı***tırım ana***ı si*kkti**min TÜKRLERİ dedi bu adama ne dersin şimdi kendisi yapıyor bu pis ayrımcılığı ama bilmiyorki yaşadığı yerde TÜRKİYE ve TÜRKÇE konuşarak bize ahkam kesiyor bunlar bu ayrımcılığı hakediyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

Oyun içerisinde milli, dini değerlere hakaret söylemlerinde bulunan oyunculara kati suretle yasaklama (ban) cezaları verilmektedir. Bu söylemlere rağmen bir oyuncunun ceza almaması asla mümkün değildir.

Her halükarda buna benzer söylemlere adı karışan oyuncunun ceza almadığını ısrarla düşünüyorsanız, destek birimimizden Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi oyunlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön