Saçma Bir Neden ve sınırsız blok
Saçma Bir Neden ve sınırsız blok
Dün Düllo Etkinliğine 2.kez çekildik ve elemanlara daldık
Adamlar Sırf bu sebepten ötürü gruptaki herkese Bloke attı şimdi soruyorum Sizce bu mantıklı mı ? Oyunda o kadar anneye babaya küfür ederler , kur ana ,peygambere , Allaha ,Milli değerlere ,Irkçılık yapanlara Susturma cezası gibi basit bir ceza uygulayanlar en olmadık yere bloke atıyorlar
bakın ben pişman değilim Gene olsa gene yaparım
ama Adaletli mi değil mi yorumlarınızı bekliyorum
Conan
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: Saçma Bir Neden ve sınırsız blok
Anlattığına göre kuralları bildiğin halde kuralı çiğnemişsin . Adamların yaptıklarını burunlarından getirmişsiniz ve patlama olmuş buda size denk gelmiş 
Fakat yaptığın şeyi yanlış değilmiş gibi üstelemen kötü bir durum. Bazen kendime yönetici olsaydım oyunculara nasıl davranırdım diye düşünüyorum ve beni o durumdayken çok sinirlendiren birileri çıksaydı bende geçici blok atardım
Tabi olay esnasında ne olmuş bilemem fakat ceza vermemek için elbette ki çok çaba sarf ederdim.
Fakat yaptığın şeyi yanlış değilmiş gibi üstelemen kötü bir durum. Bazen kendime yönetici olsaydım oyunculara nasıl davranırdım diye düşünüyorum ve beni o durumdayken çok sinirlendiren birileri çıksaydı bende geçici blok atardım
Tabi olay esnasında ne olmuş bilemem fakat ceza vermemek için elbette ki çok çaba sarf ederdim.
Sonuna kadar arkandayım bilader iyiki açtın konuyu adamsın arkandayım dediğin gibi Dini,Milli,Irki değerlere saygısızlık yapanlar susturma cezası alıyor sen bloke almışsın hadi bloke tamada sınırsız nedir abi ya.
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
Bende bir oyunda GM olduğumda sinirlendiğim bi adama ban attım sinirim geçince kaldırdım ama tabi benim GM olduğum oyun 700.000 oyuncusu olan bir oyun değildi bu oyunun yöneticileri dikkatli olmalı bence hata yönetimde neyse şimdi bende blok yicem sinirlendirmeyelim yöneticileriLinkiNParkK yazdı:Anlattığına göre kuralları bildiğin halde kuralı çiğnemişsin . Adamların yaptıklarını burunlarından getirmişsiniz ve patlama olmuş buda size denk gelmiş
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kurallar açık ve net arkadaşlar..
İnsanların sabrını zorlamak blokeye sebep olabiliyor. Hem kul hakkına giriyorsunuz hem de suçunuzu yapmamış gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz..
Bence yönetimin uyguladığı moderasyon uygun bir ceza..
Dil, din, ırk gibi konularda hiç taviz verilmiyor ve direkt bloklama uygulanıyor.. Bu konuya bende şahidim.
Şikayet etmeniz veya resmini çekip desteğe göndermeniz yeterli..
Saygılarımla..
İnsanların sabrını zorlamak blokeye sebep olabiliyor. Hem kul hakkına giriyorsunuz hem de suçunuzu yapmamış gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz..
Dil, din, ırk gibi konularda hiç taviz verilmiyor ve direkt bloklama uygulanıyor.. Bu konuya bende şahidim.
Saygılarımla..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Böyle devam edersen yakında forum mod sun arkadaşım...HollyShit yazdı:Kurallar açık ve net arkadaşlar..
Saygılarımla..
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Alakası yok.. Ben sadece insanların yapıp "Ben bişe yapmadım." demesine sinir oluyorum..xdaRkness yazdı:Böyle devam edersen yakında forum mod sun arkadaşım...HollyShit yazdı:Kurallar açık ve net arkadaşlar..
Saygılarımla..
Ben daha bugüne kadar haksız yere ceza verildiğini 1 2 defa görmüşümdür o kadar da insanlık hali kimse kusursuz değil.. Fakat yaptığı hataları bide pişkin pişkin anlatması hatalı olduğu halde kendini savunması gereksiz ve sipesifik bir ş ey..
Millet manyote etmesinin bi' anlamı yok bence..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Düello etkinliğindeki kurallar, her etkinlikte olduğu gibi bellidir ve oyun içerisinde defalarca tekrar edilir. Grubunuz 2. kez salona alındığı için, bekleyen diğer gruplara şans tanımak adına tekrar alım yapılacağı belirtilip, akabinde grubun dışarı çıkması rica edildiği halde saldırıya geçerek etkinliğin aksamasına neden olup, diğer sunucularda yapılması gereken etkinliğin gecikmemesi adına zamanı olabildiğince tutarlı ayarlamaya çalışmamızın önüne geçtiğiniz için uyarı amaçlı grupta bulunan oyunculara "1" gün uzaklaştırma cezası verilmiştir.
Forum üzerinden ceza süresi hakkında bilginiz olmamasına rağmen süresiz blok cezası verildiğine kanaat getirmektense, konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Ceza İtiraz birimine başvurabilirdiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
Forum üzerinden ceza süresi hakkında bilginiz olmamasına rağmen süresiz blok cezası verildiğine kanaat getirmektense, konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Ceza İtiraz birimine başvurabilirdiniz.
İyi eğlenceler dilerim.