Saçma Bir Neden ve sınırsız blok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
teksas76
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Saçma Bir Neden ve sınırsız blok

Mesaj gönderen teksas76 »

Dün Düllo Etkinliğine 2.kez çekildik ve elemanlara daldık :D Adamlar Sırf bu sebepten ötürü gruptaki herkese Bloke attı şimdi soruyorum Sizce bu mantıklı mı ? Oyunda o kadar anneye babaya küfür ederler , kur ana ,peygambere , Allaha ,Milli değerlere ,Irkçılık yapanlara Susturma cezası gibi basit bir ceza uygulayanlar en olmadık yere bloke atıyorlar :D bakın ben pişman değilim Gene olsa gene yaparım :D ama Adaletli mi değil mi yorumlarınızı bekliyorum :D
Conan
xlxZoRBaxlx
PLACEBOO
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Saçma Bir Neden ve sınırsız blok

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Anlattığına göre kuralları bildiğin halde kuralı çiğnemişsin . Adamların yaptıklarını burunlarından getirmişsiniz ve patlama olmuş buda size denk gelmiş :)
Fakat yaptığın şeyi yanlış değilmiş gibi üstelemen kötü bir durum. Bazen kendime yönetici olsaydım oyunculara nasıl davranırdım diye düşünüyorum ve beni o durumdayken çok sinirlendiren birileri çıksaydı bende geçici blok atardım :)
Tabi olay esnasında ne olmuş bilemem fakat ceza vermemek için elbette ki çok çaba sarf ederdim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xdaRkness »

Sonuna kadar arkandayım bilader iyiki açtın konuyu adamsın arkandayım dediğin gibi Dini,Milli,Irki değerlere saygısızlık yapanlar susturma cezası alıyor sen bloke almışsın hadi bloke tamada sınırsız nedir abi ya.

Justice Light...
C++ & C# & Pyhthon Developer

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LinkiNParkK yazdı:Anlattığına göre kuralları bildiğin halde kuralı çiğnemişsin . Adamların yaptıklarını burunlarından getirmişsiniz ve patlama olmuş buda size denk gelmiş :)
Fakat yaptığın şeyi yanlış değilmiş gibi üstelemen kötü bir durum. Bazen kendime yönetici olsaydım oyunculara nasıl davranırdım diye düşünüyorum ve beni o durumdayken çok sinirlendiren birileri çıksaydı bende geçici blok atardım :)
Tabi olay esnasında ne olmuş bilemem fakat ceza vermemek için elbette ki çok çaba sarf ederdim.
Bende bir oyunda GM olduğumda sinirlendiğim bi adama ban attım sinirim geçince kaldırdım ama tabi benim GM olduğum oyun 700.000 oyuncusu olan bir oyun değildi bu oyunun yöneticileri dikkatli olmalı bence hata yönetimde neyse şimdi bende blok yicem sinirlendirmeyelim yöneticileri :D

Justice Light...

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Kurallar açık ve net arkadaşlar..

İnsanların sabrını zorlamak blokeye sebep olabiliyor. Hem kul hakkına giriyorsunuz hem de suçunuzu yapmamış gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz..

Bence yönetimin uyguladığı moderasyon uygun bir ceza..

Dil, din, ırk gibi konularda hiç taviz verilmiyor ve direkt bloklama uygulanıyor.. Bu konuya bende şahidim.

Şikayet etmeniz veya resmini çekip desteğe göndermeniz yeterli..

Saygılarımla..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

HollyShit yazdı:Kurallar açık ve net arkadaşlar..

İnsanların sabrını zorlamak blokeye sebep olabiliyor. Hem kul hakkına giriyorsunuz hem de suçunuzu yapmamış gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz..

Dil, din, ırk gibi konularda hiç taviz verilmiyor ve direkt bloklama uygulanıyor.. Bu konuya bende şahidim.

Saygılarımla..
Böyle devam edersen yakında forum mod sun arkadaşım... ;)

Justice Light...

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

xdaRkness yazdı:
HollyShit yazdı:Kurallar açık ve net arkadaşlar..

Saygılarımla..
Böyle devam edersen yakında forum mod sun arkadaşım... ;)

Justice Light...
Alakası yok.. Ben sadece insanların yapıp "Ben bişe yapmadım." demesine sinir oluyorum..

Ben daha bugüne kadar haksız yere ceza verildiğini 1 2 defa görmüşümdür o kadar da insanlık hali kimse kusursuz değil.. Fakat yaptığı hataları bide pişkin pişkin anlatması hatalı olduğu halde kendini savunması gereksiz ve sipesifik bir ş ey..

Millet manyote etmesinin bi' anlamı yok bence..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Düello etkinliğindeki kurallar, her etkinlikte olduğu gibi bellidir ve oyun içerisinde defalarca tekrar edilir. Grubunuz 2. kez salona alındığı için, bekleyen diğer gruplara şans tanımak adına tekrar alım yapılacağı belirtilip, akabinde grubun dışarı çıkması rica edildiği halde saldırıya geçerek etkinliğin aksamasına neden olup, diğer sunucularda yapılması gereken etkinliğin gecikmemesi adına zamanı olabildiğince tutarlı ayarlamaya çalışmamızın önüne geçtiğiniz için uyarı amaçlı grupta bulunan oyunculara "1" gün uzaklaştırma cezası verilmiştir.

Forum üzerinden ceza süresi hakkında bilginiz olmamasına rağmen süresiz blok cezası verildiğine kanaat getirmektense, konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Ceza İtiraz birimine başvurabilirdiniz.

İyi eğlenceler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön