"Vur!" diye geldi Nazım’ın sesi, balyozunu indirmeye başlarken...
Herkes biliyordu ki bu o andı. Yaratık ya o an alt edilecek ya da bu savaş sonsuza kadar kaybedilecekti...
Selim Bey, Balyoz Nazım, Dede Arif, Feriye, Muhlis, Çakır Sami ve bu uğurda can veren onlarca neferin anısına, İstanbul'un üzerine kara bir gölge gibi çöken bu devasa yaratığı öldürmek için şimdi tüm neferlerle tekrar birlik olma zamanı!
Etkinliğe katılmak için;Keşif ve Yeşil Hidra görevlerinin tamamlanmış olması , Kadim Hidra görevi olan neferlerin belirtilen saatte Yeraltı Bölgesinde bulunmaları gerekmektedir.
Gruplar etkinlik görevlisi ve GM ler tarafından oluşturulacak,görevi biten kişi gruptan uzaklaştırılarak yeni grup kurulacaktır.
Keşif ve Yeşil Hidra görevlerinin tamamlanmış olması gerekmektedir.
Etkinlik için grup sayısı belirlenmemiştir.
Belirtilen saatler içerisinde Kadim hidra için grup oluşturularak görev yapılacak,takip eden saatte diğer sunucuya geçilecektir.
Etkinlik süresince GM ve etkinlik görevlilerinin belirlediği gruplar haricindeki grup ya da kişiler görev yapılan alan içerisinde bulunamaz.
[GM]'lerin veya Etkinlik görevlilerinin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Etkinlik süresince bilgilendirmeler, yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından yapılır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET (Sobee) bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Umarım görevi yapılacak karakterlerin en az 1 adetşaheser veya yükseltilmiş silahı olması şartı koşulur.
Aksi takdirde Eminönü'nün unutulmuş sokaklarında oyuna 5 saniyeliğine girip çıkan, çıplak ve rütbeli karakterlerin Yeraltı yollarında hırs ile koşturduğunu göreceğiz.
Şimdi diyeceksiniz ki;
Belki adam şaheser üretmek için Kadim Hidra Pençesi bekliyor.
Peki sahte klan parası kasan ve bu etkinlik sayesinde Kadim Hidra Pençesi ticaretinden nemalanmak isteyenlerin oyundaki fiyat - talep dengesini nasıl bozacağını tahmin edebiliyor musunuz ?
ForumPOLO yazdı:Umarım görevi yapılacak karakterlerin en az 1 adetşaheser veya yükseltilmiş silahı olması şartı koşulur.
Aksi takdirde Eminönü'nün unutulmuş sokaklarında oyuna 5 saniyeliğine girip çıkan, çıplak ve rütbeli karakterlerin Yeraltı yollarında hırs ile koşturduğunu göreceğiz.
Şimdi diyeceksiniz ki;
Belki adam şaheser üretmek için Kadim Hidra Pençesi bekliyor.
Peki sahte klan parası kasan ve bu etkinlik sayesinde Kadim Hidra Pençesi ticaretinden nemalanmak isteyenlerin oyundaki fiyat - talep dengesini nasıl bozacağını tahmin edebiliyor musunuz ?
Etkinliği düzenliyecek kişi zaten oluşturacağı grupları tek tek seçerek yapması gerekiyor.Bu gerçekten meşekatli bir iş grup oluşturmak +12 13 yaşında çocuklara söz geçirmek bana kadimin ilk geldiği zamanlardaki konuşmaları hatırlatıyor.Keşif ve yeşil hidra görevine yardımcı olunmuyor sadece kadim hidra etkinlik adındanda anlaşılacağı gibi trollemek isteyen tanklar illaki olacaktır ondan şüphem yok