Kadim Hidra Savaşı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Kadim Hidra Savaşı!

Mesaj gönderen Zifan »

ResimResim
"Vur!" diye geldi Nazım’ın sesi, balyozunu indirmeye başlarken...
Herkes biliyordu ki bu o andı. Yaratık ya o an alt edilecek ya da bu savaş sonsuza kadar kaybedilecekti...

Selim Bey, Balyoz Nazım, Dede Arif, Feriye, Muhlis, Çakır Sami ve bu uğurda can veren onlarca neferin anısına, İstanbul'un üzerine kara bir gölge gibi çöken bu devasa yaratığı öldürmek için şimdi tüm neferlerle tekrar birlik olma zamanı!

Resim
Etkinlik Takvimi

Resim
Etkinliğe katılmak için;Keşif ve Yeşil Hidra görevlerinin tamamlanmış olması , Kadim Hidra görevi olan neferlerin belirtilen saatte Yeraltı Bölgesinde bulunmaları gerekmektedir.

Resim
  • Gruplar etkinlik görevlisi ve GM ler tarafından oluşturulacak,görevi biten kişi gruptan uzaklaştırılarak yeni grup kurulacaktır.
  • Keşif ve Yeşil Hidra görevlerinin tamamlanmış olması gerekmektedir.
  • Etkinlik için grup sayısı belirlenmemiştir.
  • Belirtilen saatler içerisinde Kadim hidra için grup oluşturularak görev yapılacak,takip eden saatte diğer sunucuya geçilecektir.
  • Etkinlik süresince GM ve etkinlik görevlilerinin belirlediği gruplar haricindeki grup ya da kişiler görev yapılan alan içerisinde bulunamaz.
  • [GM]'lerin veya Etkinlik görevlilerinin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
  • Etkinlik süresince bilgilendirmeler, yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından yapılır.
  • Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
  • Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET (Sobee) bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
[/color][/i]
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Kadim Hidra Savaşı!

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Biz her gün 2 kere keziyoruz zaten görevi olan kalmadı ki :D
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

naylon kp ciler bu fırsatı kaçırmayın ^__^
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Piyasaya bir darbe de sen indir 'Balyoz Nazım'
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Gerekli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler Zifan :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

weissmann yazdı:naylon kp ciler bu fırsatı kaçırmayın ^__^
++ :mrgreen:
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Umarım görevi yapılacak karakterlerin en az 1 adet şaheser veya yükseltilmiş silahı olması şartı koşulur.

Aksi takdirde Eminönü'nün unutulmuş sokaklarında oyuna 5 saniyeliğine girip çıkan, çıplak ve rütbeli karakterlerin Yeraltı yollarında hırs ile koşturduğunu göreceğiz.

Şimdi diyeceksiniz ki;

Belki adam şaheser üretmek için Kadim Hidra Pençesi bekliyor.

Peki sahte klan parası kasan ve bu etkinlik sayesinde Kadim Hidra Pençesi ticaretinden nemalanmak isteyenlerin oyundaki fiyat - talep dengesini nasıl bozacağını tahmin edebiliyor musunuz ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Yararlı bir etkinlik teşekkürler. Sabah yeşili kestik kadimi de kesiyorlardı ben gruba dahil olmadım sırf bu etkinlik için :D

Öküz altında buzağı arayan çok olur.

Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

ForumPOLO yazdı:Umarım görevi yapılacak karakterlerin en az 1 adet şaheser veya yükseltilmiş silahı olması şartı koşulur.

Aksi takdirde Eminönü'nün unutulmuş sokaklarında oyuna 5 saniyeliğine girip çıkan, çıplak ve rütbeli karakterlerin Yeraltı yollarında hırs ile koşturduğunu göreceğiz.

Şimdi diyeceksiniz ki;

Belki adam şaheser üretmek için Kadim Hidra Pençesi bekliyor.

Peki sahte klan parası kasan ve bu etkinlik sayesinde Kadim Hidra Pençesi ticaretinden nemalanmak isteyenlerin oyundaki fiyat - talep dengesini nasıl bozacağını tahmin edebiliyor musunuz ?

Etkinliği düzenliyecek kişi zaten oluşturacağı grupları tek tek seçerek yapması gerekiyor.Bu gerçekten meşekatli bir iş grup oluşturmak +12 13 yaşında çocuklara söz geçirmek bana kadimin ilk geldiği zamanlardaki konuşmaları hatırlatıyor.Keşif ve yeşil hidra görevine yardımcı olunmuyor sadece kadim hidra etkinlik adındanda anlaşılacağı gibi trollemek isteyen tanklar illaki olacaktır ondan şüphem yok :)
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Hayla " Kadim Hidra " görevlerini yapamayan arkadaşlar için çok güzel ve yararlı bir etkinlik olacağını umuyorum .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !

“Eski Duyurular” sayfasına dön