Fark Ettiniz mi ?
Fark Ettiniz mi ?
arkadaşlar fark ettiniz mi ? yöneticiler ve dev ler sadece sunucu turnuvası, eşya iadesi ve indirimler ile alakalı konulara cevap yazıyorlar. başka hiç bir konuya cevap yok. kendilerine gelir sağlayan konularda sadece oyuncularına destek olurlar zaten diğer konularda desteklerini gördünüzmü bizim isteklerimizin olduğu konuların altlarında cevaplarını ?
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Fark Ettiniz mi ?
Defarlace kez gördüm ama şaçma sapan kendi çıkarları için konu açan kişilerde görmedim
Bunuda normal olarak karşılıyorum bende.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Equalero yazdı:Defarlace kez gördüm ama şaçma sapan kendi çıkarları için konu açan kişilerde görmedim
bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ?
ama belki yönetime yakın durarak ileride forum görevlisi olabilirsin o senin çıkarın
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Muhalif Olmak Kolay . Gelecek Yenilikler Hakkında Bilgi Verilemez Zaten Yenilik Gelecek İse Bu Pano da Önceden Duyurulur.
Bir Cevaptan da Ne Yönetim Yalakası Ne de Yönetim Düşmanı Olunur Objektif Olup Bakmak Gerek.
Yeniliğin Gelmesi Gerektiğini Herkes Biliyor . Fakat Hiç Bir Yöneticinin Sorulara Cevap Olarak Şu Tarihte Olacak Demeye Yetkisi Yok .İkv Oyunu Sürekli Güncellemeye Yeniliğe Açık Bir Oyundur .
Bir Cevaptan da Ne Yönetim Yalakası Ne de Yönetim Düşmanı Olunur Objektif Olup Bakmak Gerek.
Yeniliğin Gelmesi Gerektiğini Herkes Biliyor . Fakat Hiç Bir Yöneticinin Sorulara Cevap Olarak Şu Tarihte Olacak Demeye Yetkisi Yok .İkv Oyunu Sürekli Güncellemeye Yeniliğe Açık Bir Oyundur .
İddialı konuştunDuMaNisTT yazdı:Muhalif Olmak Kolay . Gelecek Yenilikler Hakkında Bilgi Verilemez Zaten Yenilik Gelecek İse Bu Pano da Önceden Duyurulur.
Eskiden sevimli kahramanlar vardı şimdi var mı bilmiyorum
Kıssadan hisse : Akbaba, sırf o aslanı yiyebilmek için öleceğine inanıp bir umutla 50 yıl beklemiş. Sen de bir umutla yenilik geleceğine inanıyorsun ve bunun arkasındasın
Bahsi geçen çizgi filmin ingilizcesini bulabildim. Seninle aynı durumda olan Akbaba'nın son halini görebilirsin
[youtube]http://youtu.be/1Wfxs3rFjtU#t=352[/youtube]
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yeniliğe Ve Güncellemeye açık Dedim Sürekli Yenileniyor Güncelleniyor Demedim.