Fark Ettiniz mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Fark Ettiniz mi ?

Mesaj gönderen vengeance »

arkadaşlar fark ettiniz mi ? yöneticiler ve dev ler sadece sunucu turnuvası, eşya iadesi ve indirimler ile alakalı konulara cevap yazıyorlar. başka hiç bir konuya cevap yok. kendilerine gelir sağlayan konularda sadece oyuncularına destek olurlar zaten diğer konularda desteklerini gördünüzmü bizim isteklerimizin olduğu konuların altlarında cevaplarını ?
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Fark Ettiniz mi ?

Mesaj gönderen Equalero »

Defarlace kez gördüm ama şaçma sapan kendi çıkarları için konu açan kişilerde görmedim
Bunuda normal olarak karşılıyorum bende.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Equalero yazdı:Defarlace kez gördüm ama şaçma sapan kendi çıkarları için konu açan kişilerde görmedim
Bunuda normal olarak karşılıyorum bende.

bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ?
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ama belki yönetime yakın durarak ileride forum görevlisi olabilirsin o senin çıkarın ;)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Muhalif Olmak Kolay . Gelecek Yenilikler Hakkında Bilgi Verilemez Zaten Yenilik Gelecek İse Bu Pano da Önceden Duyurulur.
Bir Cevaptan da Ne Yönetim Yalakası Ne de Yönetim Düşmanı Olunur Objektif Olup Bakmak Gerek.
Yeniliğin Gelmesi Gerektiğini Herkes Biliyor . Fakat Hiç Bir Yöneticinin Sorulara Cevap Olarak Şu Tarihte Olacak Demeye Yetkisi Yok .İkv Oyunu Sürekli Güncellemeye Yeniliğe Açık Bir Oyundur .
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

DuMaNisTT yazdı:Muhalif Olmak Kolay . Gelecek Yenilikler Hakkında Bilgi Verilemez Zaten Yenilik Gelecek İse Bu Pano da Önceden Duyurulur.
Bir Cevaptan da Ne Yönetim Yalakası Ne de Yönetim Düşmanı Olunur Objektif Olup Bakmak Gerek.
Yeniliğin Gelmesi Gerektiğini Herkes Biliyor . Fakat Hiç Bir Yöneticinin Sorulara Cevap Olarak Şu Tarihte Olacak Demeye Yetkisi Yok .İkv Oyunu Sürekli Güncellemeye Yeniliğe Açık Bir Oyundur .
İddialı konuştun :D Sana zahmet şu kalpleri eski haline getir :) Oyunu da sürekli güncelliyorsun helal olsun sana :)

Eskiden sevimli kahramanlar vardı şimdi var mı bilmiyorum :) Senin bu lafını görünce Aklıma o geldi; Akbaba, nesli tükenen ve ömrünün sonuna gelmiş bir aslanı takip ediyor ve ölmesini bekliyordu ama aslan akbabaya yem olmamak için Ay'a kaçıyordu. Ay'da bir mağaraya girerek orada 50 yıl gibi uzun bir süre geçiriyordu. En sonunda pes edip mağaradan dışarıya çıkarak " tamam pes ediyorum pis akbaba beni yiyebilirsin" . Akbaba ise dönerek " Maalesef et yemek için çok yaşlandım artık yulaf ile besleniyorum " :)

Kıssadan hisse : Akbaba, sırf o aslanı yiyebilmek için öleceğine inanıp bir umutla 50 yıl beklemiş. Sen de bir umutla yenilik geleceğine inanıyorsun ve bunun arkasındasın :) ikv en sonunda yenilik getirecektir ama o yaşta artık oyun oynar mısın bilinmez :D

Bahsi geçen çizgi filmin ingilizcesini bulabildim. Seninle aynı durumda olan Akbaba'nın son halini görebilirsin :D

[youtube]http://youtu.be/1Wfxs3rFjtU#t=352[/youtube]
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Yeniliğe Ve Güncellemeye açık Dedim Sürekli Yenileniyor Güncelleniyor Demedim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön