Tılsıımmm Tılsıımmm
Eski Tılsım ?
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eski Tılsım ?
Eskiden Tılsım'da herkes yardımlaşarak oyun oynardı. Şimdi Herkeste bir böbürlenme var ( sözüm bazı arkadaşları kapsamıyor. ) Gruplara yer var mı diye soruyorsun söylemediği laf kalmıyor
Tılsıımmm Tılsıımmm
Tılsıımmm Tılsıımmm
Beni Sadece Allah Yargılar.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
- llTILSIMll
- İskele Babası
Re: Eski Tılsım ?
Yaş ortalaması düştü ondan. Yaşları küçük olanlar böbürlenerek daha fazla eğlenileceğini sanıyorlar 
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
Evet, yaş söz konusu olunca haklısınllTILSIMll yazdı:Yaş ortalaması düştü ondan. Yaşları küçük olanlar böbürlenerek daha fazla eğlenileceğini sanıyorlar
Tılsım sunucusunun belki, bir ihtimal düzelme şansı olabilir ama diğer sunucular ölü
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Tılsımı ben dahil bir çok kişi bıraktı. Arkadaşlarımdan da biliyorum.
Artık oynanacak bir oyunluktan çıktı. İtem dostluğu gruplaşmalar hırsızlıklar aldı başını gitti.
İkv sadece kendi cebini doldurmakla yetindi ama bizim oyuncular ne olursa olsun oynamaya devam etti.
Keşke bu oyuna hiç başlamasaydım benim 7 yılımı çaldı......
Artık oynanacak bir oyunluktan çıktı. İtem dostluğu gruplaşmalar hırsızlıklar aldı başını gitti.
İkv sadece kendi cebini doldurmakla yetindi ama bizim oyuncular ne olursa olsun oynamaya devam etti.
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın deniz, 7 yıl gitti ömrümüzden ama boşuna gitmedi bu 7 yıl içinde bir çok insan tanıdık bir çok şey öğrendik, bence son 4 yıl bozdu oyun. 4 yıl ömrümüzden gitti. dediğin gibi Hırsızlık, küçük düşürülmeler falanlar falanlar ... Bunların önünü alamadık. Hayırlısı olsun. Bende bırakmış bulunuyorum oyunu.denizxlord yazdı:Tılsımı ben dahil bir çok kişi bıraktı. Arkadaşlarımdan da biliyorum.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
- sRaSTeRxI
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Tarihin Aslanları
Arkadaşlar bende eski tılsımı özlüyorum.Eskiden labirentte kasarken biri çıkardı karşımıza.Kanka olurduk görevlerle birlikte olurduk.49 birlikte olurduk.Şimdi adam 1 lwl çarını hole sokuyor 1 günde 49. Nerde eski günlerdeki arakdaşlıklar .. :?: 
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
Bana sonunda oyunu bıraktırdılar kardeşim ben bıraktım Reel hayatım çok iyisRaSTeRxI yazdı:Arkadaşlar bende eski tılsımı özlüyorum.Eskiden labirentte kasarken biri çıkardı karşımıza.Kanka olurduk görevlerle birlikte olurduk.49 birlikte olurduk.Şimdi adam 1 lwl çarını hole sokuyor 1 günde 49. Nerde eski günlerdeki arakdaşlıklar .. :?:
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer