Eski Tılsım ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Eski Tılsım ?

Mesaj gönderen kelemen »

Eskiden Tılsım'da herkes yardımlaşarak oyun oynardı. Şimdi Herkeste bir böbürlenme var ( sözüm bazı arkadaşları kapsamıyor. ) Gruplara yer var mı diye soruyorsun söylemediği laf kalmıyor :)

Tılsıımmm Tılsıımmm :)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
llTILSIMll
İskele Babası
İskele Babası

Re: Eski Tılsım ?

Mesaj gönderen llTILSIMll »

Yaş ortalaması düştü ondan. Yaşları küçük olanlar böbürlenerek daha fazla eğlenileceğini sanıyorlar :)
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

llTILSIMll yazdı:Yaş ortalaması düştü ondan. Yaşları küçük olanlar böbürlenerek daha fazla eğlenileceğini sanıyorlar :)
Evet, yaş söz konusu olunca haklısın :) Büyücü bir arkadaşım vardı bende 3 yaş küçük bana abi diyordu gruplara gitmeye başladı bir kaç çevre yapmış şimdi Hasan olduk :)

Tılsım sunucusunun belki, bir ihtimal düzelme şansı olabilir ama diğer sunucular ölü :) Eminönü'de iyi sayılır yardımsever çok :)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

Tılsımı ben dahil bir çok kişi bıraktı. Arkadaşlarımdan da biliyorum.
Artık oynanacak bir oyunluktan çıktı. İtem dostluğu gruplaşmalar hırsızlıklar aldı başını gitti.
İkv sadece kendi cebini doldurmakla yetindi ama bizim oyuncular ne olursa olsun oynamaya devam etti.
Keşke bu oyuna hiç başlamasaydım benim 7 yılımı çaldı......
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

denizxlord yazdı:Tılsımı ben dahil bir çok kişi bıraktı. Arkadaşlarımdan da biliyorum.
Artık oynanacak bir oyunluktan çıktı. İtem dostluğu gruplaşmalar hırsızlıklar aldı başını gitti.
İkv sadece kendi cebini doldurmakla yetindi ama bizim oyuncular ne olursa olsun oynamaya devam etti.
Keşke bu oyuna hiç başlamasaydım benim 7 yılımı çaldı......
Haklısın deniz, 7 yıl gitti ömrümüzden ama boşuna gitmedi bu 7 yıl içinde bir çok insan tanıdık bir çok şey öğrendik, bence son 4 yıl bozdu oyun. 4 yıl ömrümüzden gitti. dediğin gibi Hırsızlık, küçük düşürülmeler falanlar falanlar ... Bunların önünü alamadık. Hayırlısı olsun. Bende bırakmış bulunuyorum oyunu.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
sRaSTeRxI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Tarihin Aslanları

Mesaj gönderen sRaSTeRxI »

Arkadaşlar bende eski tılsımı özlüyorum.Eskiden labirentte kasarken biri çıkardı karşımıza.Kanka olurduk görevlerle birlikte olurduk.49 birlikte olurduk.Şimdi adam 1 lwl çarını hole sokuyor 1 günde 49. Nerde eski günlerdeki arakdaşlıklar .. :?: :(
Resim
.........sRaSTeRxI..........
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

sRaSTeRxI yazdı:Arkadaşlar bende eski tılsımı özlüyorum.Eskiden labirentte kasarken biri çıkardı karşımıza.Kanka olurduk görevlerle birlikte olurduk.49 birlikte olurduk.Şimdi adam 1 lwl çarını hole sokuyor 1 günde 49. Nerde eski günlerdeki arakdaşlıklar .. :?: :(
Bana sonunda oyunu bıraktırdılar kardeşim ben bıraktım Reel hayatım çok iyi :) Tavsiye ederim bırak :)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer

“Genel Sohbet” sayfasına dön